Ziare.com

Traian Basescu a semnat decretul privind cofinantarea investitiilor de la SAPARD

Miercuri, 04 Martie 2009, ora 17:32

   

Traian Basescu a semnat decretul privind cofinantarea investitiilor de la SAPARD
Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul privind asigurarea de la bugetul de stat a cofinantarii publice nerambursabile pentru proiectele de investitii din cadrul Programului SAPARD.

Traian Basescu a mai semnat si decretul de promulgare a Legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr.41/2007 pentru comercializarea produselor de protectie a plantelor, precum si pentru modificarea si abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitar, potrivit unui comunicat al administratiei prezidentiale, remis Ziare.com.

A fost semnat si decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.103/2008 privind infiintarea organizatiilor interprofesionale pentru produsele agroalimentare.

Platile prin Progamul SAPARD au fost suspendate dupa o misiune de audit a Comisiei Europene ce a avut loc in prima jumatate a lunii iunie 2008.

La mijlocul lunii februarie, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Liviu Harbuz, a declarat ca Ministerul agriculturii a prezentat delegatilor de la Bruxelles un plan de actiune pentru rezolvarea problemelor din agricultura, adaugand ca aplicarea planului va duce la deblocarea fondurilor SAPARD pana in aprile, potrivit NewsIn.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 540 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor