Traian Basescu, catre Corina Dragotescu: Nu fiti vulgara!

Joi, 24 Februarie 2011, ora 18:29
18998 citiri
Traian Basescu, catre Corina Dragotescu: Nu fiti vulgara!
Foto: Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu a facut-o "vulgara" pe jurnalista Corina Dragotescu, la conferinta de presa de joi, de la Palatul Cotroceni, dupa ce aceasta a insistat cu mai multe intrebari si a intrat intr-o contra verbala cu seful statului.

Initial, Dragotescu pusese doua intrebari, iar Basescu ii raspunsese la una singura. Ulterior, ea a stat la rand pentru a reveni la microfon si i-a spus presedintelui ca mai are inca o intrebare.

"Pot sa pun si eu o a doua intrebare?", a intrebat Corina Dragotescu.

"Nu va pot refuza o a doua intrebare, mai ales ca ati stat la rand. Sunt sensibil...", a spus Basescu, glumind ca este cu atat mai "sensibil" cu cat este vorba despre o doamna.

"Da, stiu ca femeile disciplinate va plac", l-a ironizat jurnalista pe presedinte, moment in care Basescu a parut ca se enerveaza.

"Profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor ale Romaniei?", a intrebat apoi Corina Dragotescu.

"Ramaneti in dimensiunea unor chestiuni personale. La Cotroceni nu se fac aluzii de tipul dumneavoastra. Buna ziua. Probabil asta e valabil la dumneavoastra la post. Prezenta aici va obliga la decenta. Daca doriti sa fiti vulgara nu fiti aici", i-a spus Basescu jurnalistei de la Realitatea TV, fara sa-i raspunda la intrebare, lasand impresia ca a ramas cu gandul tot la remarca jurnalistei.

Rosie in obraji, Dragotescu l-a intrebat "cu ce v-am jignit, domnule presedinte?". Basescu a expediat-o scurt "Stiti foarte bine ce ati spus si ce ati facut. Va multumesc, doamna Dragotescu".

Ulterior, la Realitatea TV, Corina Dragotescu a comentat pe scurt incidentul, considerand ca presedintele s-a suparat dupa ce i-a spus ca "ii plac femeile disciplinate".

"Din punctul meu de vedere, a fost doar un incident. Pornind de la ce a spus, ca ma lasa sa pun a doua intrebare, am avut acea replica - 'stiu ca va plac femeile disciplinate'. Am pus intrebarea si probabil ca presedintele a procesat mai tarziu ce i-am spus eu.

Am mai avut incidente nefericite cu Traian Basescu", a incheiat Dragotescu.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Basescu Dragotescu vulgara, #Basescu conflict Dragotescu , #presedinte
Comentarii
Poza opus9
opus9
rank 5
Acreditarea Corinei Dragotescu la Cotroceni trebue retrasa !