Traian Basescu, cu elicopterul la priveghiul lui Cioaba

Miercuri, 21 August 2013, ora 15:36
6310 citiri
Traian Basescu, cu elicopterul la priveghiul lui Cioaba
Foto: B1TV

Traian Basescu s-a deplasat cu un elicopter, miercuri dupa-amiaza, la Sibiu pentru a-si prezenta personal condoleantele familiei regului autoproclamat al rromilor, Florin Cioaba, care a murit, duminica, la un spital din Turcia.

Dupa ce elicopterul a aterizat, Basescu a plecat imediat, intr-un convoi compus din doar doua masini, catre locuinta familiei Cioaba, informeaza Antena3.

Moartea "regelui" Cioaba si conflictele politice iscate la Bucuresti, in presa straina

Presedintele a adus o coroana de flori si a refuzat sa faca declaratii in fata presei.

Seful statului a stat doar cateva minute in locuinta familiei Cioaba, dupa care s-a indreptat direct catre masina, ocolind, din nou, jurnalistii.

El a fost abordat de o localnica, insa. Aceasta plangea si i-a inmanat presedintelui un plic, pe care acesta l-a luat si i-a urat sanatate, inainte de a se urca in masina.

Batrana le-a spus jurnalistilor ca l-a informat pe presedinte in legatura cu faptul ca a avut suma de 20 de milioane de lei depusa inca din 1988 la o filiala CEC din judetul Timis, dar cand a vrut sa isi scoata banii, in urma cu doi ani, i s-a spus ca fusesera ridicati de altcineva. Potrivit calculelor femeii, paguba se ridica la peste 200 de milioane de lei.

Avionul care a transportat trupul regelui Cioaba din Turcia in Romania a aterizat, marti seara, in jurul orei 20.30, pe aeroportul din Otopeni.

Bogdan Oprea: E o minciuna afirmatia ca presedintele a cerut Guvernului avion gratuit pentru Cioaba

Autointitulatul rege al rromilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Trupul regelui Cioaba a fost transportat, in cursul zilei de miercuri, din Otopeni in Sibiu cu o masina, a anuntat unul dintre fiii liderului rrom.

Ponta, despre plata facturii lui Cioaba: Dificil sa se sprijine pe noi. Basescu speculeaza electoral moartea

Intre 100.000 si 200.000 de persoane, rromi din toata tara, sunt asteptate la inmormantarea lui Florin Cioaba care va avea loc vineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#basescu cioaba sicriu sibiu, #basescu familia cioaba elicopter, #Traian Basescu coroana Cioaba deces , #presedinte
Comentarii