Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Traian Basescu, iritat de sinistratii din Neamt (VIDEO)

Marti, 29 Iulie 2008, ora 14:15
4441 citiri
Traian Basescu, iritat de sinistratii din Neamt (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a aflat marti in mai multe sate din Moldova, pentru a fi alaturi de sinistrati.

Presedintele le-a spus sinistratilor, marti, impaciuitor, ca "nu premierul vine personal sa imparta ajutoare, dar ca nu s-a intamplat ca Guvernul sa lase vreodata fara ajutor populatia afectata de inundatii".

"Cu siguranta Guvernul stie ce are de facut", a subliniat presedintele.

"Nu intrati in apa, aveti locuri unde sa va puteti odihni, asteptati sa se traga apa", a mai declarat Basescu.

Pe un ton ferm, Basescu le-a spus oamenilor sa fie solidari in aceste momente grele si sa nu mai caute vinovati intre primarii din trecut sau din prezent.

Presedintele Traian Basescu a mai spus ca "Dumnezeu are o anumita responsabilitate pentru aceasta situatie, pentru ca a dat atata apa".

Intr-o scurta conversatie cu o sateanca, presedintele a spus ca nu e recomandat sa dai vina intodeauna pe autoritati, sugerand ca in momente de acest gen e greu sa gasesti vinovati.

"Or raspunde autoritatile, dar cred ca si Dumnezeu putin, de a dat atata apa", a spus presedintele dupa ce a fost intrebat de o femeie "cine raspunde de toate astea".

Declaratia presedintelui a avut o replica de la o alta femeie care a spus ca "pe Dumnezeu nu putem sa-l judecam ca El totusi ne-o salvat", iar Basescu a raspuns la randu-i "atunci pe cine sa judecam ?", adaugand ca lucrurile nu se rezolva cautand responsabili.

In localitatea inundata pe care a vizitat-o, Basescu i-a asigurat pe oameni ca Guvernul va face tot posibilul sa restabileasca situatia la normal.

"O sa ajute Guvernul, ca au facut sedinta pentru asta. Intai trebuie sa ia hotararile si pe urma ...", le-a spus presedintele celor din Tamaseni.

Basescu a mai declarat ca "Guvernul nu poate in acelasi timp sa mareasca si salariile, si pensiile, si sa construiasca si diguri".

Tot in cursul zilei de marti, Traian Basescu a ajuns in judetul Bacau, in satul Saucesti.

Seful statului a vizitat mai multe zone inundate din Suceava si Maramures, in ultimele zile.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Traian Basescu, #inundatie , #presedinte