Traian Basescu l-a botezat pe printul Carol Ferdinand

Sambata, 22 Mai 2010, ora 16:04
3682 citiri
Traian Basescu l-a botezat pe printul Carol Ferdinand

Presedintele Traian Basescu si sotia sa l-au botezat sambata, la Biserica Domnita Balasa, pe Carol Ferdinand, fiul Printului Paul Lambrino si al Printesei Lia. La eveniment au fost invitate mai multe personalitati ale vietii publice romanesti, dar si membri ai caselor regale din Europa.

Traian Basescu, aflat la al optulea botez, l-a adus la biserica pe cel mai nou print al Romaniei cu o masina Dacia Duster. Seful statului a afirmat ca micutul Carol Ferdinand a fost foarte cuminte, dar s-a speriat de agitatia din jurul lui.

"A fost foarte cuminte pentru un copil care iese prima oara in aglomeratie. S-a speriat de blituri", a spus presedintele, adaugand ca nu este vorba de o inrudire cu familia regala, ci doar de un lucru crestinesc.

Evenimentul continua cu o petrecere la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, care are o capacitate maxima de 500 de locuri. Carol Ferdinand a purtat la botez un costum popular national, realizat manual. Pentru receptia evenimentului, care va avea loc la Hotelul Intercontinental din Capitala, designerul Catalin Botezatu ii va face cadou nou-nascutului un costum de gala.

Administratia Prezidentiala a precizat ca evenimentul de sambata este o actiune privata a sefului statului.

Potrivit informatiilor aparute in presa, invitatia la eveniment a fost conceputa purtand "emblema familiei".

"ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei au bucuria sa va invite la increstinarea fiului lor, Printul Carol Ferdinand al Romaniei. Excelenta Sa, Domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei si sotia sa, Doamna Maria Basescu ne vor face onoarea de a fi nasii de botez ai micului print", se arata in invitatie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Traian Basescu botez, #Basescu botez Carol Ferdinand , #presedinte