Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:00
8369 citiri
Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea
Foto: Facebook/ Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea sa, urmand a se muta ulterior in locuinta din strada Nikolai Gogol.

"Pentru cei care mor de grija altora...

M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Ce spune Ponta despre locuinta provizorie a lui Traian Basescu

De asemenea, fostul sef al statului a facut si o precizare referitoare la terenul din jurul locuintei: "Nu beneficiez nici de paduri, nici de domenii de vinatoare".

Iliescu ii cere decenta lui Basescu in chestiunea spinoasa a resedintei

Intrebat, luni, despre locuinta provizorie a fostului presedinte, premierul Victor Ponta a refuzat sa faca comentarii: "Nu a trecut asa ceva prin guvern, nu citesc pagina de Facebook a domnului Basescu, intrebati la RA-APPS".

Prim-ministrul a fost intrebat si joi daca a aprobat acordarea unei locuinte provizorii la Scrovistea, pentru Traian Basescu, dupa ce televiziunile de stiri au relatat aceasta informatie, insa premierul a precizat ca Guvernul a aprobat doar o hotarare referitoare la locuinta din strada Gogol, aflata in renovare.

"Guvernul nu a aprobat, nu trebuie sa aprobe nimic, decat singura hotarare de guvern pe care am aprobat-o a fost in baza legii care se refera la fostii sefi de stat si este o locuinta, cea care se renoveaza acum. Restul, situatia locativa a domniei sale nu este de competenta Guvernului sau a mea, nu o cunosc si nu doresc sa o comentez", a spus Ponta.

F.N.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Traian Basescu mutat Scrovistea, #Basescu mutat provizoriu, #Basescu locuinta , #presedinte