Traian Basescu se va adresa marti Parlamentului

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 09:48
1049 citiri
Traian Basescu se va adresa marti Parlamentului

Presedintele Traian Basescu va transmite marti, din Parlament, un mesaj pe probleme de politica interna, un mesaj pe care parlamentarii Opozitiei l-ar putea boicota.

Parlamentarii PNL nu vor fi prezenti la discursul presedintelui, iar cei ai PSD au anuntat ca vor boicota mesajul daca presedintele nu ia act de frauda la votul pe Legea pensiilor.

Presedintele a transmis, pe 6 septembrie, o scrisoare presedintilor celor doua camere, prin care cerea sa se adreseze Parlamentului pe 21 septembrie, iar sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului a fost programata sa inceapa la ora 15.00.

Luni, premierul Emil Boc a prezentat, in Parlament bilantul Guvernarii de pana acum, avertizand ca greul nu a trecut, in ceea ce priveste situatia economica, si a criticat Opozitia, acuzand-o de politicianism.

Boc si Basescu incep saptamana in Parlament, sindicalistii in strada

Liberalii au anuntat ca, in urma Biroului Politic Central, au decis sa nu participe la sedinta comuna. "Consideram ca declaratiile lui Traian Basescu, indiferent de cadrul in care sunt facute, nu mai pot fi tratate demult cu seriozitatea si respectul cuvenite functiei pe care acest om o ocupa vremelnic. Apreciem ca majoritatea covarsitoare a societatii romanesti si-a epuizat resursele de rabdare in fata arsenalului de minciuni si vorbe goale al lui Traian Basescu", sustin liberalii, intr-un comunicat.

Social-democratii au anuntat ca ii vor trimite presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care ii vor solicita sa condamne votul fraudelor dat de Camera Deputatilor pe Legea pensiilor, iar liderul PSD Victor Ponta a spus ca daca Basescu nu raspunde solicitarii, parlamenarii PSD nu vor participa la sedinta de marti.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Traian Basescu, #Basescu mesaj Parlament, #Basescu discurs Parlament , #presedinte
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Sper sa aiba parte de o primire...
Poza ulivia
ulivia
rank 1
„Băsescu, de o mie de ori mai rău decât Ceauşescu" o spun miile de pensionari care se tem ca vor fi asasinati in regimul Basescu Traian.