Traian Basescu va reveni la Iasi pentru a vizita agenti economici

Sambata, 24 Ianuarie 2009, ora 15:38
1017 citiri
Traian Basescu va reveni la Iasi pentru a vizita agenti economici

Presedintele Traian Basescu a promis sindicalistilor de Nicolina SA ca va reveni la Iasi, la inceputul lunii februarie, pentru a vedea la fata locului situatia in care se afla unitatea ieseana.

Liderul de sindicat Gheorghe Paduraru si directorul unitatii, Catalin Oana, l-au intampinat pe seful statului in curtea Bisericii "Trei Ierarhi" si i-au cerut sprijin pentru rezilierea a doua contracte de vanzare-cumparare incheiate in 2007 intre agentul economic si doua firme din Brasov, respectiv Iasi.

Reprezentantii Nicolina SA i-au explicat presedintelui faptul ca cele doua societati nu au achitat nici pana acum contravaloarea activelor vandute.

De asemenea, reprezentantii societatii i-au solicitat presedintelui sprijinul si pentru intocmirea unui plan de relansare a activitatii sau pentru gasirea unui investitor strategic, in conditiile in care unitatea ieseana mai are in acest moment doua hale de productie.

Traian Basescu le-a promis celor de la Nicolina SA ca va reveni la Iasi la inceputul lunii februarie, adaugand ca avea deja in plan sa efectueze o vizita la fostul combinat de utilaj greu CUG, actualul Fortus.

Presedintele le-a cerut liderului de sindicat si directorului societatii Nicolina ca, la momentul vizitei din februarie, sa aiba pregatit un material actualizat cu situatia unitatii iesene.

La Nicolina SA in prezent mai lucreaza 37 de oameni, fata de peste 500 de salariati pe care unitatea ii avea la inceputul anului 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Traian Basescu, #Iasi , #presedinte