Vadim: Basescu paralizeaza de frica mea

Duminica, 13 Septembrie 2009, ora 14:50
2346 citiri
Vadim: Basescu paralizeaza de frica mea

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminica la Tebea, judetul Hunedoara, ca Traian Basescu nu a venit la mormantul lui Avram Iancu pentru ca se teme de el, dar in plus a baut sambata noaptea la Orastie, tuica de 180 de grade, pana a cazut sub masa.

"Ii spunem lui Mircea Geoana: Auzi lui Basescu ii e frica sa apara langa mine. El asteapta sa plec eu sau nu mai vine deloc, e o frica paralizanta. Se invarte in aer pana nu o sa mai aiba kerosen si o sa cada in nas. Basescu nu vine aici (Tebea n.red.) ca sunt eu cu Funar", a mai declarat Vadim, intr-o interventie la Antena 3.

Liderul partidului Romania Mare a spus ca in cazul presedintelui se aplica o vorba din batrani: "Cand e sa te ia dracul, te ia si in biserica".

"Nu ma scoateti pe mine vinovat de lasitatea lui Basescu. El a baut la Orastie pana a cazut de pe scaun, asa au zis astia de la SPP. El bea palinca de 180 de grade in timp ce eu beau apa minerala. Daca se fura muntii de marmura si calcar fiti convinsi ca se fura si alegerile", a declarat acesta.

Vadim a reiterat ideea ca foarte multi politicieni ii fac "curte", dar el ii refuza.

"Daca ai stii cata curte mi se face, dar ii refuz pe toti. Nu incercati sa ma faceti pe mine, daca aveti intrebari serioase spuneti-le, daca nu mi le lasati in scris. Au venit la mine si Mircea geoana si videanu, eu discut cu oamenii. Si Basescu cand se va trezi din starea de spirit in care se afla ma va cauta. M-a mai cautat si ma va cauta, dar nu stiu la ce ii foloseste.

O YES, eu il vestesc pe noul presedinte. Domnul Geoana e simpatic chiar daca l-a facut Iliescu prostanac. Insa el a progresat, a devenit mai prostanac. Insa eu castig presedintia si ma declar rege", a mai declarat Vadim.

In acelasi ton de atac si circ, presedintele PRM a lasat sa se inteleaga ca presedintele este violent cu sotia sa, Maria Basescu.

"Cand Maria a refuzat sa se imbrace cu fusta tiganeasca Basescu i-a dat Mariei doi pumni in coasta. Este o eroina", a mai declarat acesta.

Surprinzator, Corneliu Vadim Tudor a laudat profesionalismul lui Cristian Diaconescu si a spus ca nu conteaza din ce partid face parte.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Corneliu Vadim Tudor, #Traian Basescu paralizeaza frica, #Vadim iese presedinte , #presedinte