Voiculescu: Basescu a fost de trei ori la Grivco in 2004, dar netransparent

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 23:03
3535 citiri
Voiculescu: Basescu a fost de trei ori la Grivco in 2004, dar netransparent

Presedintele fondator al Partidului Conservator sustine ca Traian Basescu a fost, in urma cu cinci ani, la sediul firmei sale, pentru a negocia atunci o majoritate parlamentara.

"Presedintele Basescu spunea ieri ca a venit cu caciula in mana la mogulul Voiculescu. Ca sa gasesc cateva voturi pentru a avea majoritate in Parlament. Confirm. Traian Basescu a venit cu caciula in mana si m-a rugat sa dam tarii o majoritate parlamentara. Pana aici lucrurile sunt corecte", afirma Dan Voiculescu pe blogul sau.

Din acest punct, Dan Voiculescu ii aduce acuzatii actualului presedinte. "Minte atunci cand spune ca vizitele lui la Grivco din 8 iunie 2004 (ora 19), 9 iunie 2004 (ora 18) si 21 iunie 2004 (ora 9.30) au fost transparente. Fals! Au fost vizite private, fara presa la poarta, solicitate de domnii Traian Basescu si Theodor Stolojan", declara el pe blog.

"Vizite in cadrul carora domnul Basescu a vrut sa discute in mod - vai! - netransparent o noua coalitie politica, capabila sa genereze o platforma de guvernare", mai scrie Voiculescu.

"Toate aceste lucruri s-au discutat, la solicitarea lui Traian Basescu, la Grivco, fara ca actualul presedinte sa anunte opinia publica. Traian Basescu este primul politician care a incercat sa articuleze discret o coalitie Grivco in Romania", mai scrie Voiculescu pe blog.

La finalul postarii, Voiculescu exclama insa: "Locul de intalnire al unor oameni politici este irelevant. Este expresia unei banale libertati de miscare. Cand insa iti acuzi adversarii pentru un lucru pe care l-ai facut identic chiar tu, atunci ai o problema".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Dan Voiculescu Traian Basescu, #Dan Voiculescu coalitia Grivco, #Basescu negociere Voiculescu 2004, #Voiculescu Basescu transparenta , #presedinte
Comentarii