PREMIERA in campanie. Presedintele Basescu si premierul Ponta, participanti la acelasi eveniment. Seful statului: Misiunile Armatei au fost intotdeauna in deplin acord cu interesele natiunii romane

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 13:23
153 citiri
Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat, astazi, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane.

La sosirea la ceremonie presedintele a dat mana doar cu reprezentantii Armatei, nu si cu premierul si membrii Guvernului.

UPDATE 2. Discursul sustinut de presedintele Traian Basescu:

Ziua Armatei inseamna jertfa a peste 800.000 de militari romani, militari care au cazut la datorie, militari disparuti in cel de-al Doilea Razboi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.