Afisul urias anti-Basescu, dat jos de pe magazinul Bucuresti

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 22:54
2832 citiri
Afisul urias anti-Basescu, dat jos de pe magazinul Bucuresti

Administratia Domeniului Public din sectorul 3 al Capitalei a procedat, luni, la demontarea mashului care continea mesaje anti-Basescu amplasat pe fatada magazinului Bucuresti, PSD anuntand, prin seful de campanie al organizatiei Bucuresti, ca il va da in judecata pe arhitectul sef al sectorului 3.

Angajatii primariei sectorului 3 al Capitalei au inceput sa demonteze luni seara, cu ajutorul unei macarale si asistati de mai multi politisti comunitari, mashul cu mesaj anti-Basescu, amplasat pe cladirea fostului magazin Bucuresti, aflata in imediata apropiere a sediului de campanie al lui Traian Basescu.

Inainte ca doi dintre angajatii ADP sector 3 sa fie ridicati de macara intr-o nacela (cusca) metalica pentru a taia sforile cu care era legat mashul, la fata locului au aparut seful de campanie al PSD Bucurelti, Bogdan Georgescu care, insotit de cativa bodyguarzi, a incercat sa opreasca ridicarea macaralei.

El a incercat in zadar sa il impiedice pe manipulantul macaralei sa opreasca lucrul, si, profitand de prezenta presei a inceput sa-i ameninte pe angajati ca vor avea probleme daca dau jos mashul si ca va da in judecata Primaria sectorului 3.

Cativa politisti au intervenit, aratand ca sunt prezenti pentru a supraveghea ducerea la indeplinire a hotariii Primariei sectorului 3 de a confisca mashul amplasat ilegal, fara autorizatie de constructie.

In discutie a intervenit si arhitectul-sef al sectorului 3, care a aratat ca el este cel care a dispus confiscarea mashului pentru ca, avand in vedere ca nu este vorba despre un mash amplasat pe domeniul public, ci pe proprietate privata dar fara aviz de constructie, el este cel care poate dispune o astfel de masura. In plus, a spus Stefan Dumitrascu, mesajul mashului este de natura a aduce prejudicii imaginii unei persoane, in speta Traian Basescu.

"BEC poate sa spuna daca prin mashul amplasat aducem sau nu prejudiciu imaginii unei persoane, deci nu domnul arhitect Dumitrascu. Domnul arhitect Dumitrascu va raspunde penal. PSD Bucuresti va depune o plangere penala impotriva primarului Negoita si a domnului Stefan Dumitrascu pentru incalcarea flagranta a legii, exact in spiritul domnului Traian Basescu, care doreste sa faca dictatura in Romania", a sustinut Bogdan Georgescu, directorul de campanie al PSD Bucuresti.

Cativa sociali-democrati adunati in fata cladirii pe care era amplasat mashul au protestat vehement si in timpul demontarii afisajului publicitar, contestand dispozitia ca materialul sa fie confiscat si reclamand distrugerea mashului de catre angajatii ADP. Bogdan Georgescu a avertizat ca mashul distrus va fi inlocuit cu un altul, chiar a doua zi.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#afis anti Basescu, #afis PSD Basescu, #afis Basescu dat jos, #Basescu primarie sector 3 , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza Radar
Radar
rank 5
Ne minunam cu totii, cat de disperati pot fi P.S.D.-istii cu tot neamul lor cel... ca sa recurga la o asemenea mojicie !