Ziare.com

AGROSTAR i-a cerut lui Basescu sprijin pentru realizarea unei strategii agricole

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 21:42

   

AGROSTAR i-a cerut lui Basescu sprijin pentru realizarea unei strategii agricole
Reprezentantii AGROSTAR, federatie afiliata la Blocul National Sindical, i-au cerut miercuri presedintelui Traian Basescu sprijin pentru realizarea si punerea in practica a unei strategii agricole care sa intruneasca acceptul tuturor fortelor politice si al organizatiilor profesionale.

"Pe fondul lipsei de dialog manifestata pana acum de ministrul Agriculturii, in conditiile in care se vorbeste tot mai mult de o criza alimentara la nivel global, i-am cerut presedintelui Traian Basescu sa-si asume rolul de a impulsiona, prin intermediul Comisiei Prezidentiale de Agricultura, realizarea unei strategii nationale coerente adaptata situatiei", a declarat presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

Urmatoarea intalnire intre reprezentantii AGROSTAR si presedintele Traian Basescu va avea loc peste doua saptamani.

Presedintele Traian Basescu a avut miercuri o intalnire cu o delegatie a Blocului National Sindical pe teme de agricultura si energie.

In cursul intalnirii, reprezentantii BNS au pus la dispozitia presedintelui o serie de documente si propuneri vizand cele doua domenii.

Sursa: rNews

Articol citit de 986 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dl Basescu a inceput

sa se priceapa la tot si la toate: la strategii agricole si finante publice, la servicii secrete si manipularea prin presa, la abdicari si pogromuri, la autostrazi si reorganizari, la Constitutie si tinuturi secuiesti, la fotbal si lupta anti-coruptie, la banci si Orientul Mijlociu, la scuturi antiracheta si criza datoriilor din Europa, la austeritate si sisteme spitalicesti, etc. Omul se considera deja genial, dand indicatii in stanga si in dreapta, laudandu-si slugile incompetente si porcaindu-si adversarii, tzesand tot felul de intrigi tenebroase si respectand legile tarii numai atunci cand ii convin. Seamana tot mai mult cu Nicolae Ceausescu, despotul ciuruit la Targoviste.

 

Mai baitzica, pai si tu te pricepi la toate

Vad ca scrii intr-o zi cat altii intr-o luna.

Scriu,

dar nu dau indicatii pretioase. Pe mine nu m-a lovit inca mania grandorii, ca pe ilustrul nostru kondukator.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor