Basescu face o noua baie de multime, la Zilele Neajlovului

Duminica, 20 Septembrie 2009, ora 21:52
1282 citiri

Traian Basescu a participat, duminica, la "Zilele Neajlovului", fotografiindu-se cu multimea si semnand cartea de onoare a localitatii Comana.

Seful statului a fost asaltat de cateva sute de localnicii, unii indemanandu-l sa candideze, din nou, la presedintie, relateaza Mediafax.

"Am scris ca le doresc locuitorilor comunei Comana sa traiasca bine si am semnat", a spus Basescu, dupa ce a semnat in cartea de onoare.

Anterior, seful statului participase la dezvelirea unui panou cu stema si simbolul comunei Comana.

De asemenea, presedintele a participat la o intalnire cu primarii si sefii serviciilor deconcentrate din judetul Giurgiu, dar a mers si la o petrecere campeneasca, unde a cantat Adriana Antoni, care i-a si dedicat o melodie.

Tot duminica, presedintele a vizitat Manastirea Comana, unde a primit o secure de lupta, o Sfanta Evanghelie si o icoana a Sfantului Nicolae Facatorul de Minuni.

"De fiecare data cand voi avea prilejul sa fiu alaturi de Biserica si de romani in marcarea unor momente, evenimente marcante ale istoriei noastre, o voi face, pentru ca, astazi, mai mult decat oricand, trebuie sa ne facem cunoscuta istoria si cultura in Europa, pentru a consolida respectul pentru romani si pentru Romania, dar, in egala masura, se pare, traim vremuri in care trebuie sa facem cunoscuta istoria si cultura chiar romanilor, pentru ca ei sa revina la respectul pentru istoria si cultura neamului romanesc", a declarat Baseascu.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Traian Basescu, #Zilele Neajlovului , #stiri Traian Basescu