Basescu isi face bilantul pe Facebook: "Zii Iohannis, care din noi doi este mai...postac?" (Video)

Marti, 31 Martie 2015, ora 23:22
9360 citiri
Basescu isi face bilantul pe Facebook: "Zii Iohannis, care din noi doi este mai...postac?" (Video)
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a facut un bilant al postarilor de pe Facebook, dupa ce actualul sef de stat, Klaus Iohannis, l-a etichetat drept "postac".

"Diferenta de la vorba la fapta la postaci.

Din 21.12.2014 Klaus Iohannis a postat 103 mesaje in 100 zile. Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje, tot in 100 zile. Zii (sic!) Iohannis, care din noi doi este mai...postac? ", scrie pe Facebook Traian Basescu.

Ulterior, greseala a fost corectata, iar fostul presedinte i se adreseaza succesorului sau cu "Zi Iohannis".

Anterior, Traian Basescu a comentat acest subiect si intr-o interventie la postul B1 TV.

"Va marturisesc ca n-am vazut declaratia, pentru ca eu azi am terminat sa ma mut, am preocupari mult mai inalte. Daca vrei sa divortezi, ori zugravesti, ori te muti, ca nervii sunt intinsi la maximum. Din cauza mutatului, nu am reusit sa vad conferinta.

Dar nu a spus niciun neadevar. Sunt pensionat dupa 44 de ani si sase luni de munca si postez pe Facebook. Mi s-a parut o nota de dispret fata de pensionari, ceea ce e o greseala politica. In ceea ce priveste postatul, Dumnezeu sa ma ierte, daca cineva il intrece pe domnul Iohannis la postat... nu stiu cine-i campionul. Daca intr-adevar el posteaza, cam cu asta-si pierde vremea, cu un salariu de 6.200 de lei, postacii de partid sunt mai prost platiti ca el", a declarat Basescu.

Iohannis ii raspunde lui Basescu: E vocal si postac, ii prieste pensia

Klaus Iohannis i-a raspuns, marti seara, predecesorului sau Traian Basescu, despre care spune ca e "vocal" si ca "ii prieste pensia".

"Nu m-am intalnit cu el, nu i-am solicitat absolut nimic, nu am discutat nici de resedinta, nici de politica. Daca e vorba de sfaturi, constatam ca fostului presedinte ii prieste pensia, e foarte vocal si postac, ii doresc sa fie sanatos", a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa la Cotroceni in care a facut bilantul celor 100 de zile de mandat.

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni in care a facut un scurt bilant al primelor 100 de zile de mandat si si-a prezentat succesele si nemultumirile.

Iohannis: Nu ma joc cu legile tarii noastre. Nu folosesc prerogativa presedintelui ca sa ma rafuiesc cu cineva

Fostul presedinte Traian Basescu i-a atras atentia, duminica, lui Iohannis cu privire la numirea lui Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, subliniind ca acesta din urma a votat impotriva cererii DNA de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova.

Basescu, apel la Iohannis cu privire la viitorul ministru de Finante: Si eu am facut erori

"Domnule presedinte Iohannis, inteleg ca v-ati inteles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Dupa ce Teodorovici a depus juramantul, Basescu a revenit cu un nou mesaj pe Facebook. "Cu juramantul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la...vara lui 2012, INAINTE!", a scris Basescu pe aceeasi retea sociala.

Basescu, dupa ce Teodorovici a depus juramantul: Punct si de la...vara lui 2012, inainte!

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu Iohannis postac, #Basescu mesaje Facebook , #stiri Traian Basescu