Ce le-a spus Basescu ministrilor PD-L la Snagov

Duminica, 06 Iunie 2010, ora 23:20
13313 citiri
Ce le-a spus Basescu ministrilor PD-L la Snagov
Foto: Evenimentul Zilei

Ministrii pedelisti au fost aspru criticati, in timpul intalnirii de duminica seara de la Palatul Snagov, de catre presedintele Traian Basescu care i-a acuzat ca l-au mintit pe premierul Emil Boc cand au spus ca vor lua masurile de reducere a cheltuielilor, iar daca motiunea de cenzura va cadea, iar ei continua, vor fi remaniati.

Intalnirea de taina a durat aproximativ trei ore, iar surse din interior au declarat ca tonul presedintelui a fost unul calm, insa mustrator, informeaza Antena 3, citand Mediafax.

Traian Basescu i-a acuzat pe ministrii din Cabinetul Boc ca au sabotat Guvernul si pe premierul Emil Boc prin minciuna si omisiune.

Se pare ca seful statului le-a spus ca l-au mintit pe seful Guvernului si nu au luat masurile necesare de reducere a cheltuielilor, asa cum s-a convenit in urma cu ceva timp.

Intalnirea dintre Basescu si liderii PD-L s-a sfarsit dupa 3 ore

Drept urmare le-a spus ca daca motiunea de cenzura va cadea, iar ei nu se vor tine de reforma, vor fi remaniati.

Traian Basescu le-a mai transmis celor care vor sa voteze motiunea de cenzura sa faca bine si sa plece din PD-L. Insa a subliniat faptul ca daca multi dintre ei vor vota motiunea de cenzura, democrat-liberalii vor deveni un partid condamnat la Opozitie.

Traian Basescu a venit la intalnirea de la Snagov cu un Logan gri

Intre istorie si lasitate

Seful statului le-a mai spus ministrilor ca sunt in "pericol de pesedizare" deoarece "nepotismul si coruptia" afecteaza partidul. PD-L "poate intra in istorie sau poate pleca ca un las", ar fi spus presedintele.

Potrivit surselor citate, presedintele ar mai declarat ca ziua in care a anuntat masurile de austeritate a fost "cel mai greu moment" din viata sa politica" si ca el a decis "sa guverneze pentru tara".

Dupa aceasta discutie, in cursul zilei de luni Guvernul Boc isi va asuma raspunderea pe legile austeritatii in Parlament.

Opozitia a anunta deja ca va depune o motiune de cenzura. Ramane de vazut daca Guvernul Boc va cadea sau nu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu amenintare PDL, #remaniere Guvernul Boc , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza Gellu
Gellu
rank 5
Cred ca e momentul sa vedem altfel politica. Sa uitam de ura si interese personale. Tara chiar se duce d.r.a.c.u.l.u.i