Ce scrie bloggerul Traian Basescu? (Opinii)

Duminica, 21 August 2011, ora 17:49
1918 citiri
Ce scrie bloggerul Traian Basescu? (Opinii)
Foto: presidency.ro

Traian Basescu se declara blogger, intr-un interviu recent acordat unui jurnalist de la B1 TV, facand referire la marii jurnalisti ai tarii, care si-au falimentat ziarele si acum au ajuns sa scrie pe blog.

"Vad mari ziaristi care spun toata ziua Guvernului ce are de facut. In schimb, le-au falimentat gazetele. Le-a ramas sa scrie pe blog, ca amatorii, asa ca mine", a subliniat presedintele, in interviul acordat jurnalistului B1. Chiar asa sa fie? Scrie Traian Basescu pe blog si noi nu stim? Nu avem decat sa dam o cautare pe "goagal" si sa aflam.

La adresa Presidency.ro, gasim site-ul oficial al presedintelui Romaniei. Apare aici un CV destul de stufos, cu toata activitatea profesionala si politica lui Traian Basescu, de-a lungul timpului. Gasim, de asemenea, si alte sectiuni dedicate rolului presedintelui in Romania, precum si cateva portrete fotografice ale lui Traian Basescu. In afara unor comunicate de presa si discursuri adresate Parlamentului, nu gasim nimic care sa ne indice ca Traian Basscu a scris vreo notita personala pe acest blog sau site.

Pe blogul Probasescu, gasim diverse postari ale unei anume Claudia Sarbu, cea mai recenta datand din 30 decembrie 2009, numita "Am castigat, mergem mai departe". Nu stim daca blogerul a mers mai departe, sau s-a oprit la momentul castigarii alegerilor, dar e cert ca nu a mai postat nimic de atunci legat de presedinte. Asteptam 2014.

Pe Basescu presedinte.ro, ultima postare a avut loc pe 23.10.09, intitulata "Un singur popor o singura camera", evident un articol de propaganda care populariza acel referendum menit sa ne scape de saracie.

Gasim, de asemenea, alte articole in care se vorbeste despre Vintu, Voiculescu, Geoana si Ion Iliescu, in termeni dintre cei mai duri. Sunt postate si cateva filmulete sugestive, dintre care unul e despre Decebal, iar altul e cu mineri. N-am avut curiozitatea sa le deschid, pentru ca banuiesc ce contin. Nici aici nu exista vreun articol sris de Basescu, nici macar o notita adresata de presedinte acestui site.

Verdict personal: Traian Basescu n-a scris niciodata pe vreun blog si nu este atat de amator pe cat se da in ale blogging-ului. Asa ca, CTP, cel la care presedintele face aluzie ori de cate ori are ocazia, este in avantaj. Poate prea mare, iar daca Traian Basescu are de gand sa-l intreaca in ale scrisului ar trebui sa uite de Ciresica. Asteptam adrese cu eventuale scrieri online ale lui Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu, #Basescu blog scriere, #Basescu scrie blog, #CTP Basescu , #stiri Traian Basescu