Cine a castigat? Opinia analistilor

Vineri, 20 Noiembrie 2009, ora 21:46
8621 citiri
Cine a castigat? Opinia analistilor
Foto: Realitatea TV

Cristian Tudor Popescu a subliniat, la Realitatea TV, ca singurul care a castigat, din dezbaterea de vineri seara, a fost "spectacolul politic din Romania".

"Am avut cel mai agresiv dintre candidati, Crin Antonescu, pe celalta parte Mircea Geoana, cu o lectie invatata pe dinafara. Spre surprinderea mea, este prima data cand il vad neconturat pe Traian Basescu. Nu a fost nici agresiv, mitocan, cum il stim, si nici prieten al vaduvelor si al orfanilor, cum s-a conturat Mircea Geoana".

La randul sau, Mircea Dinescu a opinat ca Traian Basescu a parut ca "un urs haituit". Analistul Emil Hurezeanu a subliniat ca "Traian Basescu s-a comportat ca un presedinte in functie, calm, articula greu, parea adesea sedat, de la urcarea scarilor la bratul sotiei pana la mimica din timpul intrebarilor. Dar asta nu-l poate impiedica sa castige alegerile, in continuare. Ceilalti doi si-au impartit gloria serii. Crin Antonescu, mai lipsit de substanta, Mircea Geoana, foarte compentent, insa cu o competenta de profesor de liceu".

Stelian Nastase a subliniat ca staff-urile celor doi candidati nu sunt la fel de inteligente ca si candidatii. "Traian Basescu mi s-a parut obosit, mi s-a parut mai mult ca un profesor care a venit cu dosare. Nu a fost stilul lui Traian Basescu", a opinat analistul politic. (M.M.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
#analisti prezidentiale 2009, #alegeri prezidentiale 2009, #Cristian Tudor Popescu , #stiri Traian Basescu