Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Claudiu Saftoiu: Politicienii primesc informatii de la naparci si canalii

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 20:23
2486 citiri

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE) i-a criticat dur miercuri la Bistrita pe ofiterii de informatii care furnizeaza date politicienilor, pentru a le folosi impotriva adversarilor, numindu-i 'naparci si canalii'.

"Aceste naparci si canalii care fac servicii lase, rusinoase si dezonorante politicienilor trebuie sa dispara, iar lucrul acesta nu va disparea decat in masura in care unui presedinte, caruia ii pasa foarte mult de linistea si siguranta cetatenilor, va pune punct unor astfel de ingerinte sau eventuale ingerinte.

Munca ofiterilor de informatii intr-o tara europeana care e din ce in ce mai capitalizata este aceea de a apara interesele economice si cele de securitate ale natiunii respective, nu sa interfezere in activitatea interna politica", a declarat Saftoiu.

Saftoiu considera ca este periculos ca un presedinte sa se foloseasca de informatiile culese de serviciile secrete, indiferent cine va conduce Romania dupa aceste alegeri prezidentiale.

"Nu inteleg cum a crescut Basescu in sondaje dupa confruntarea cu Antonescu"

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Claudiu Saftoiu, a mai declarat ca nu intelege cum actualul presedinte, care candideaza pentru un nou mandat, a reusit sa creasca in sondaje dupa confruntarea de la Cluj-Napoca cu candidatul PNL la presedintie, Crin Antonescu.

Claudiu Saftoiu considera ca aluzia lui Traian Basescu la situatia familiala a lui Crin Antonescu a fost un atac pe sub centura, in ciuda explicatiilor date ulterior de presedinte, pentru a infirma aceasta ipoteza.

"Toata lumea il intreaba (pe presedinte - n.r.) despre acea fraza foarte alambicata si aluziva, pe care dansul nu vrea sa o recunoasca ca fiind un atac politic si pe sub centura.

Eu, personal, cred ca a fost si, cunoscand foarte bine modul in care vorbeste presedintele, dand senzatia ca fiecare fraza poate fi inteleasa in trei sensuri diametral opuse, cred ca a fost un atac perfid la adresa vietii private a unui contracandidat", a spus fostul consilier prezidential.

Claudiu Saftoiu a efectuat, miercuri, o vizita in judetul Bistrita-Nasaud, pentru a se intalni cu staff-ul de campanie al PNL.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#politicieni naparci, #Claudiu Saftoiu informatii, #informatii servicii secrete, #sondaj Basescu Antonescu , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza Mickey_Mouse
Mickey_Mouse
rank 5
"Politicienii primesc informatii de la naparci si canalii".......zise el privind in oglindă la o năparcă de osanză afumată cu coarne