Corneliu Vadim Tudor: Traiane, tu pleci de la Cotroceni, baiete!

Sambata, 10 Octombrie 2009, ora 22:10
4003 citiri
Corneliu Vadim Tudor: Traiane, tu pleci de la Cotroceni, baiete!

Corneliu Vadim Tudor este convins ca Traian Basescu nu mai are de stat multe zile la Cotroceni, chiar daca incearca sa fraudeze alegerile.

Legat de dovezile cu care a ramas dator dupa discursul sau pe aceeasi tema din Parlamentul European, liderul PRM a declarat sambata seara ca fostul ministru Dan Nica va veni curand cu dovezi.

"Dan Nica a vorbit si de aia l-au dat afara", a mai spus europarlamentarul la Antena 3.

Intrebat cine este in spatele fraudarii alegerilor, europarlamentarul a replicat ca Traian Basescu, cel caruia a tinut sa i se adreseze: "Traiane, tu pleci de la Cotroceni, baiete; sunt singurul care poate sa-ti dea o condamnare cu suspendare".

In timpul emisiunii, a incercat o discutie cu Cristian Preda, europarlamentar PD-L, omul care a reactionat cel mai vizibil (pe blog) la discursul sau din PE, discutie finalizata cu intreruperea convorbirii din partea celui din urma.

Inainte ca acesta sa inchida telefonul, Vadim a apucat sa explice ca era inscris la cuvant in PE de doua zile, dar ca se prelungise mult discutia cu Irlanda, durand chiar 4 ore. El a marturisit ca a fost invitat sa ia cuvantul, spunandu-i-se ca discutiile despre Irlanda se terminasera.

Iesirea furtunoasa din scena a lui Cristian Preda a fost cauzata de reactia lui Vadim la replica sa precedenta: "Vadim nu se descurca acolo, e ca nuca in perete", neuitand sa specifice ca paraseste emisiunea pentru ca are grija de sanatatea tribunului.

"Sunt o nuca prea tare pentru dintii lui Basescu", a replicat si Vadim.

Lansarea lui Vadim, 17 octombrie

Europarlamentarul a anuntat in emisiune si ca lansarea sa a fost amanata pentru 17 octombrie, pentru ca presedintele Basescu nu a vrut sa-i dea sala Operei Romane.

Legat de apropiatele alegeri prezidentiale, el a specificat ca nu are nicio intelegere cu nimeni, adaugand ca "Daca ma vor fura si nu ajung in turul 2, le prabusesc tot ciclul electoral".

"Nu dau votuile nimanui, m-am saturat sa fac partie", a declarat politicianul, subliniind ca aproape toate partidele i-au propus protocoale.

Vadim a sustinut ca a fost vizitat de Adriean Videanu, dar nu a desconspirat motivul acestei vizite. "Sunt un om de caracter si nu pot sa spun cu ce mesaj a venit Videanu", a spus el, nepierzand ocazia de a-l cataloga pe fostul primar: "Videanu nu e baiat prost; a gresit partidul".

Politicianul care candideaza la prezidentiale a venit incarcat de cadouri, el daruind atat moderatoarei Alessandra Stoicescu, cat si Florianei Jucan (Qmagazine) cadouri de Craciun pentru mamele lor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Corneliu Vadim Tudor, #lansare candidatura Vadim, #fraudare alegeri Vadim, #discurs Vadim PE frauda , #stiri Traian Basescu