Opinii: Cum deformeaza presa ticaloasa realitatea romaneasca

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Joi, 30 Septembrie 2010, ora 20:37
8089 citiri
Opinii: Cum deformeaza presa ticaloasa realitatea romaneasca
Sursa: badeadan.blogspot.com

S-a dovedit - presa este de vina pentru imaginea proasta a Romaniei. Acesti ziaristi ce critica de dimineata pana seara Puterea, care inventeaza stiri fantastice despre o Romanie in colaps (cand, evident, tara este in plin avant economic), jurnalistii care nu vad si nu inteleg performantele partidului aflat la guvernare si sunt orbiti de argintii cu care sunt platiti, doar ei sunt responsabili pentru tot ceea ce nu merge bine astazi in tara. De fapt, totul este perfect, doar ei incearca disperat sa creeze haos.

Presedintele a fost primul care a avut curajul sa declanseze razboi presei. El a vazut pericolul atunci cand osanalele nu au mai fost ridicate in cinstea sa. Tonomate, moguli si gaozari - o lume toxica, manipulatoare, care bulverseaza mintile oamenilor care o duc atat de bine altfel. Doar cand deschid televizorul li se tulbura mintea. Pentru linistea lor, Traian Basescu si-a sfatuit conationalii sa faca o pauza de la citit presa, pentru a descoperi adevarata Romanie.

Romania reala, unde pensionarii isi permit sa plece in concedii in strainatate, unde bugetarii au siguranta viitorului si venituri pentru o viata mai mult decat decenta, unde criza nu a ajuns, iar daca totusi a lovit, pe ici pe colo, a fost repede alungata de masurile Guvernului Boc. Este tara unde tinerii se intorc din exil, pentru a munci in conditii de vis, iar profesorii si medicii isi cheama prietenii din Franta, Anglia si State pentru a se mandri cu tehnologiile de ultima ora puse la dispozitie de Guvern.

Este tara unde presedintele se adresaza colocvial, cu dragoste, supusilor sai, unde guvernantii isi sacrifica tineretea in slujba binelui general, unde Legea este Lege pentru toti cetatenii, indiferent de statutul social sau avere, unde reprezentantii Puterii isi doneaza salariile si economisesc la sange banul public. Nu a fost dovedit vreodata ca aici vreun politician ar fi furat ceva, orice. Romania, unica tara din lume unde nicio licitatie nu a fost suspectata a fi ilegala, unde toate investitiile sunt realizate doar pentru si dupa consultarea cetatenilor - un paradis terestru, unic in lume.

Ei bine, in acest minunat colt de lume s-au gasit cativa gaozari, tonomate puse in slujba intereselor ordinare ale mogulilor cei rai, care au inceput sa critice, sa manipuleze, sa deformeze, sa ascunda, sa minta fara nicio rusine, sa prosteasca si sa innebuneasca de cap minunatul si inteligentul popor roman. Toti oamenii presedintelui si-au dat seama de pericolul la care tonomatele mogulizate supun patria.

Sebastian Lazaroiu descria presa ca dusmanul democratiei. Apoi partidul nu a mai vorbit cu manipulatorii. Elena Udrea a luptat pentru demolarea trusturilor realitatii mincinoase. In CSAT presa a fost incondeiata si indexata ca "o amenintare" la adresa sigurantei nationale. Pentru ca in aceasta tara s-au gasit cativa saraci cu duhul, naivi si creduli, care sa inghita minciunile propagate pe canalele jurnalistice supuse intereselor antinationale, atitudinea Puterii a capatat forta. Acum, Raluca Turcan, o intelectuala de marca a partidului democrat, un reper al "intelighentiei" romanesti, a dat verdictul final - presa este "scapata cu totul de sub control".

In consecinta, sa ne pregatim sa punem presa in ordine, controlul sa fie total, lumea sa fie buna, oamenii fericiti, iar tara sa isi urmeze drumul spre cele mai inalte culmi ale realizarilor, reformelor si modernizarii infaptuite de luminatii si preacinstitii democrat liberali.

Sa nu mai existe gura de jurnalist necontrolata, sa nu isi mai permita nimeni sa nu fie de acord cu politica statului. Altfel, revin mineriadele, comunistii, saracia si mizeria, politicienii hoti, corupti si prosti. Sa pastram linistea in tara unde totul este perfect, in cea mai buna dintre toate lumile posibile.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Traian Basescu moguli presa, #Basescu tonomate jurnalisti, #presa amenintare Romania CSAT, #legea jurnalismului , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza pisica_violet
pisica_violet
rank 5
Presa din romania este lipsita de orice urma de deontologie profesionala si profesionalism
Poza Cine-uita-nu-merita
Cine-uita-nu-merita
rank 5