De ce nu-i da like Ponta lui Basescu pe Facebook (Opinii)

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 13:03
3519 citiri
De ce nu-i da like Ponta lui Basescu pe Facebook (Opinii)

In aceste zile, Traian Basescu a pornit o ofensiva pe Facebook. Pentru multi pare misterioasa aceasta intalnire a presedintelui cu "prietenii" de pe retelele de socializare.

Acolo se discuta despre libertatea pe care o ofera Internetul individului, ce imagini se bucura de apreciere pe FB, se discuta despre Miscarea Populara, despre noua Constitutie, despre americani si Romania.

Traian Basescu a declansat aceste intalniri pentru ca e un om politic care nu vrea sa se pensioneze odata cu incheierea mandatului. Ca sa nu ajunga in aceasta situatie, a pornit un nou proiect. Acesta se numeste Miscarea Populara.

Actualul presedinte poate fi acuzat de multe, dar in niciun caz de lipsa de viziune. Vrea sa ancoreze fundatia si, mai apoi, partidul in viitor. De aceea, iubeste Internetul.

Daca noul proiect va reusi sa seduca Romania de pe online, acesta va avea, cum spun specialistii in marketing, acel "unique selling point". Miscarea Populara ar reusi sa se diferentieze de toate celelalte formatiuni politice.

Faptul ca Traian Basescu a fost un adept al comunicarii online i-a creat deja un avantaj in fata celorlalti politicieni. In campania din 2004, cand l-a invins pe Adrian Nastase, victoria de pe Internet a fost decisiva.

Basescu a avut intotdeauna televiziunile impotriva sa si asta pentru ca marii lui dusmani au fost si mai sunt unii dintre proprietarii acestora, dar a castigat in mediul online.

Din actiunile de pana acum, isi propune ca noul sau proiect politic sa domine mass-media sociala. Miscarea Populara va avea sedii locale, va imparti pixuri, tricouri, va organiza mitinguri, va face tot ce face un partid politic, dar pentru a castiga e nevoie de ceva in plus.

E o copilarie sa credem ca departamentele de comunicare ale PSD sau PNL nu sunt preocupate de Facebook. Fac ce scrie in manual ca trebuie sa faca, dar, cumva, prin farmec personal, prin asiduitatea cu care a folosit computerul, Traian Basescu are un avantaj si, mai ales, are de gand sa-l maximizeze.

In acest moment e prematur sa se pronunte cineva despre reusita sau esecul Miscarii Populare. Validarea ei se va face in alegeri, in dezbateri, in tensiuni sociale. Are un drum lung inainte si nu unul lin. Iar raportarea lui Traian Basescu la propriul proiect e una realista.

Nu a transformat propria idee intr-o obsesie, intr-o lupta pe viata si pe moarte, doar incearca sa atraga alti oameni, sa-i inspire si sa creeze o comunitate. Importanta e calatoria, nu destinatia!

Sa urmarim acum care va fi urmatoarea postare a lui Victor Ponta pe Facebook! In mod sigur, din cauza celor de mai sus, nu-i va da like partenerului de coabitare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu Facebook, #Basescu campanie Facebook, #Basescu retele sociale , #presedinte
Comentarii
Poza kickk227
kickk227
rank 5
Parintele spiritual al lui Ponta a devenit Base.Nu se cunoaste?