De ce nu s-a dus Basescu la instalarea lui Dragnea? (Video)

Miercuri, 21 Ianuarie 2009, ora 12:31
2897 citiri
De ce nu s-a dus Basescu la instalarea lui Dragnea? (Video)

Absenta presedintelui Traian Basescu de la ceremonia de instalare a lui Liviu Dragnea a lansat o serie de polemici legate de motivel pentru care seful statului nu a mai participat la eveniment desi anuntase ca o va face.

"Gurile rele" sustin ca prezenta lui Mircea Geoana sau a "baronilor locali" la ceremonie l-a facut pe seful statului sa renunte la instalarea ministrului de Interne.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Basescu a trecut ca fulgerul prin fata ministerului, coloana oficiala neoprind insa in parcarea pregatita pentru el.

Liviu Dragnea a declarat ca a aflat cu 15 minute inainte de ceremonia de instalare a sa in functia de ministru al Administratiei si Internelor ca presedintele Traian Basescu nu va mai participa la acest eveniment, iar Administratia Prezidentiala refuza sa comenteze absenta sefului statului.

La randul sau, Dragnea a spus ca nu stie daca ar fi trecut coloana oficiala a presedintelui prin zona in care se afla MAI.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a declarat ca nu va face niciun comentariu cu privire la acest incident.

La insistentele presei, Valeriu Turcan a spus ca Presedintia nu doreste sa explice motivele pentru care seful statului nu a luat parte la evenimentul la care, marti seara, si-a anuntat participarea.

Ceremonia de miercuri a fost una de amploare, neobisnuita prin numarul mare de participanti, primirea oficialilor fiind facuta de garda de onoare. De altfel, Liviu Dragnea i-a convocat, miercuri, la Bucuresti, pe sefii structurilor din MAI, secretarii de stat, sefii consiliilor judetene, primarii de municipii si pe prefecti.

Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Liviu Dragnea, #Traian Basescu, #Ministerul de Interne , #stiri Traian Basescu