Doru Giugula: Traian Basescu m-a scuipat in ureche!

Marti, 24 August 2010, ora 20:02
8252 citiri
Doru Giugula: Traian Basescu m-a scuipat in ureche!
foto: Antena 3

Deputatul PSD Doru Giugula, fostul sef al Consiliului General al Primariei Capitalei, sustine ca a fost scuipat in ureche si injurat de Traian Basescu, pe vremea cand acesta era primarul Bucurestiului.

"Pe vremea cand eram presedintele Consiliului General iar domnul Traian Basescu era primarul general al Capitalei, vazand ca nu-i ies niciun fel de proiecte si incercand sa se victimizeze, incerca tot felul de tertipuri pentru a iesi in fata. Unul dintre aceste tertipuri este acela ca ma chema langa el, isi punea mana la gura si ma scuipa in ureche", a declarat Doru Giugula, marti dupa-amiaza, in direct la Antena 3.

"O alta scena era in momentul in care ma chema langa el si inceprea sa ma injure de mama, de tata, de familie, de ceva, pana in momentul in care am bagat microfonul intre noi si toate injuraturile s-au auzit in sala", a mai declarat Giugula.

"I-am raspuns si eu cu aceeasi moneda", a mai spus deputatul PSD, precizand totusi ca nu si-a permis sa-l scuipe.

"Prima reactie a fost sa-i dau una in gura. insa m-am abtinut", continua Giugula, convins ca Traian Basescu incearca astfel sa-l provoace pentru a ajunge victima, din agresor.

Incidentele descrise de deputatul PSD ar fi avut loc in perioada 2002-2003, cand Traian Basescu era primarul Capitalei, iar unele dintre ele ar fi "de notorietate" in Consiliul General, ba ar exista chiar si inregistrari ale televiziunilor.

Doru Giugula spune ca a tinut sa dezvaluie incidentele cu Traian Basescu din solidaritate fata de avocatul Chitic, care la ransul sau sustine ca a fost palmuit de seful statului, insa "nu poate lupta singur contra sistemului".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#giugula scuipat traian basescul, #basescu scuipat ureche, #scuipat ureche basescu , #stiri Traian Basescu