Oprescu crede ca Basescu are strategii perverse (Video)

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 14:45
2661 citiri
Oprescu crede ca Basescu are strategii perverse (Video)

Candidatul independent la prezidentiale, Sorin Oprescu, l-a acuzat pe Traian Basescu de strategii "perverse" pentru ca a fixat data referendumului privind reducerea numarului de parlamentari in aceeasi zi cu primul tur al alegerilor prezidentiale.

"Sunt de acord cu reducerea numarului de parlamentari, dar nu sunt de acord cu referendumul in acelasi timp cu alegerile prezidentiale. Cred ca presedintele procedeaza in mod pervers, sa scoata oamenii la vot", a declarat Sorin Oprescu la Constanta, in cadrul unei intalniri electorale.

Printre acuzatiile generalizate pe care primarul general al Capitalei le-a adus clasei politice se numara si atacurile la adresa liderilor de partid. "S-a spus ca Oprescu este anti-sistem, Oprescu este impotriva depasirii limitei partidelor. Limitele pe care sefii partidele le-au depasit, de-a lungul anilor, au facut sa uite de masa mare a oamenilor din partid.

Am ajuns in faza in care daca un partid pleaca dintr-o alianta, a doua zi, 25.000 de locuri de munca sunt goale. Partidele nu au ce cauta in scoli, in sistemul sanitar, in justitie. Acum cateva zile am auzit-o pe doamna Macovei spunand ca justitia trebuie sa se supuna politicii. In ce tara traim? Spre ce ne indreptam? Spre dictatura?", a spus Sorin Oprescu, dupa ce a subliniat ca, dupa parerea sa, Romania este intr-o stare de conflict generalizat.

"Romanii au nevoie de independenti pentru ca acestia nu au nici butoane nici stapani", a reluat Oprescu propozitii rostite in cadrul discursului de lansare in cursa pentru Cotroceni. "Doresc sa ma prezint oamenilor si sa le spun oamenilor ca daca dansii aprecieaza ca traiesc bine, nu este nici o problema", le-a spus Sorin Oprescu celor prezenti la evenimentul electoral.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Sorin Oprescu Constanta, #Sorin Oprescu campanie electorala, #alegeri prezidentiale 2009 , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza Stavrache
Stavrache
rank 2
Domnule Oprescu, cu tot respectul, cred ca toti oamenii cu capul pe umeri stim asta. Totusi, e bine ca subliniati si dumneavoastra acest asepct. Este trist, dar adevarat. Basescu nu are in general nimic de-a face cu dreptatea si corectitudinea.