Primaria Craiova aloca 100.000 de euro pentru Zilele Municipiului

Miercuri, 16 Septembrie 2009, ora 15:06
1160 citiri
Primaria Craiova aloca 100.000 de euro pentru Zilele Municipiului

Aproximativ 100.000 euro va cheltui municipalitatea craioveana pentru organizarea manifestarilor dedicate cele de-a XIII-a editie a Zilelor Municipiului Craiova, din perioada 23-26 octombrie.

Cu prilejul acestui eveniment, primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, are de gand sa inaugureze Parcul Tineretului, o investitie de aproximativ 21 milioane de lei.

Pe 24 octombrie, la Craiova, va fi invitat si presedintele Traian Basescu pentru a participa la inaugurarea parcului, dar si la concertul sustinut de artistul Michael Bolton.

"Pe langa faptul ca il vom avea pe Michael Bolton la Craiova, vor mari fi invitatti cei de la Iris. Cristian Minculescu, cel care a vorbit cel mai frumos despre Craiova, va primi titlul de cetatean de onoare al orasului. Vor mai canta Tudor Gheorghe si Voltaj, chiar in ziua inaugurarii Parcului Tineretului.

Este buget de criza anul acesta. Vom cheltui cam 100.000 de euro cu tot cu avion, cazare pentru artisti", a precizat, miercuri, primarul Craiovei, Antonie Solomon, intr-o conferinta de presa.

Solomon a mai precizat ca, datorita implicarii lui Traian Basescu si a lui Calin Popescu Tariceanu in aducerea companiei Ford in Craiova, el si-ar fi dorit ca sa le confere si celor doi titlul de cetatean de onoare al municipiului Craiova.

"Nu vreau sa creada lumea ca e un gest electoral asa ca, deocamdata, o sa aman acest lucru. Dupa alegeri, in martie-aprilie, o sa le cer consilierilor sa fie de acord cu acest lucru.

Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu merita acest titlu pentru ceea ce au facut pentru orasul nostru, fiind posibila semnarea contractului cu cei de la Ford", a mai spus Antonie Solomon.

Edilul Craiovei a mai precizat ca si-ar fi dorit ca de zilele orasului sa urce pe scena si Costel Busuioc. "Eu as fi vrut sa cante pentru ca va fi un mare tenor. M-am intalnit azi cu el (n.red. miercuri) pentru ca inregistreaza un album de colinde cu orchestra Filarmonicii Oltenia. A vizitat Craiova si in astept si de zilele municipiului. Eu vreau sa il invit la inaugurarea Salii Polivalente", a mai spus Solomon.

Zilele Municipiului Craiova vor debuta pe 23 octombrie, cand in cartierul Craiovita Noua va fi organizat un concert de muzica populara la care a fost invitat maestrul Nicolae Botgros si artistii Ansamblului "Maria Tanase".

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Primaria Craiova, #Zilele Craiovei, #bani Zilele Craiovei , #stiri Traian Basescu