Videanu: A castigat Traian Basescu si aliatul sau, cetateanul!

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 11:02
6024 citiri
Videanu: A castigat Traian Basescu si aliatul sau, cetateanul!
Foto: Realitatea TV

Prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, a anuntat luni, dupa incheierea numatorii paralele efectuate de democrat-liberali, ca Traian Basescu a castigat alegerile prezidentiale cu 50,33% din voturi.

Conform rezultatelor obtinute de PD-L dupa numararea tuturor voturilor din cele toate cele 21.706 sectii de vot, inclusiv cele din diaspora, rezultatul final obtinut este 5.275.965 voturi valabil exprimate pentru Traian Basescu, adica 50,33%, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 5.206.138 voturi, adica 49,67%.

Numarul total de voturi valabil exprimate a fost de 10.482.103.

"Traian Basescu este castigatorul acestor alegeri, este noul presedinte al Romaniei. Alaturi de Traian Basescu a castigat si aliatul sau cetateanul", a declarat Videanu, subliniind ca impreuna, acestia "au invins cea mai puternica coalitie dupa 1989", care nu reprezenta, in opinia sa, interesele romanilor.

Prim-vicepresedintele PD-L a mai anuntat ca democrat-liberalii se vor reuni luni dupa-amiaza intr-un Birou Permanent National unde urmeaza sa se analizeze rezultatele obtinute si sa se decida cum vor fi purtate urmatoarele negocieri politice cu partidele parlamentare.

"Personal, eu cred ca Romania are nevoie de un guvern de dreapta, care sa vina cu solutii la problemele grave cu care se confrunta societatea, economice, politice si, mai important, la criza morala, instituita in ultima perioada cu o coalitie de la stanga la dreapta, de-a valma", a mai declarat Adriean Videanu.

Referitor la acuzatiile de frauda lansate de social-democrati prin intermediul lui Viorel Hrebenciuc, Videanu a declarat ca cei care contesta aceste alegeri "mizeaza pe politicianism, lipsa de profesionalism si lipsa de decenta in a sti sa piarda competitia politica".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alegeri 2009, #tur doi alegeri, #Videanu numaratoare paralela, #rezultate alegeri 2009 , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
BASESCU-i PRESEDINTE! Pe 6 dec. romanii au votat pt. dreptate si adevar pt. finalizarea referendumului si pt. starpirea mincinosilor si hotilor tradatori precum: ILICI, VANTU, VOICULESCU, PATRICIU, NASTASE, GEOANA, ANTONESCU, ORBAN! SA TRAIM BINE! ;-)