Grebla: Declaratiile lui Nicolaescu nu reprezinta pozitia PSD si nici a PNL

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 23:26
2521 citiri
Grebla: Declaratiile lui Nicolaescu nu reprezinta pozitia PSD si nici a PNL
Foto: Arhiva

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Toni Grebla (PSD), a declarat, marti, ca afirmatiiile lui Eugen Nicolaescu privind o eventuala noua suspendare a presedintelui Traian Basescu nu reprezinta pozitia PSD si nici a PNL, adaugand ca PSD nu are un scop in sine sa il suspende pe seful statului.

"Este pozitia domnului deputat si sa nu ma intrebati pe mine. Nu e pozitia PSD si, din cate am inteles eu, nici a PNL. PSD nu are un scop in sine sa il suspende pe Traian Basescu, ci sa il faca pe Traian Basescu sa se mentina in limitele constitutionale", a spus senatorul social-democrat, intrebat despre declaratiile lui Eugen Nicolaescu.

"Cand va incalca grav prevederile Constitutiei, Parlamentul va fi obligat sa declanseze din nou procedura de suspendare. Mingea este in terenul lui si, daca mai face declaratii, incearca sa spuna daca nu voi primi informare prin intermediul Ministerului de Externe, voi face un serviciu paralel, un serviciu secret de comunicare paralel, acestea sunt declaratii pe care nu le face un sef de stat. Este si imposibil sa realizeze acest lucru", a mai aratat Grebla.

Viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a spus, marti, ca declaratiile presedintelui Tarian Basescu ar fi un motiv pentru a fi din nou suspendat, el aratand ca "lupul isi schimba parul, dar naravul ba".

"As avea mai multe variante de raspuns sau de comentat. Una s-ar referi la faptul ca lupul isi schimba parul, dar navarul ba. Deci, cu alte cuvinte, presedintele Traian Basescu nu s-a facut bine in aceasta vacanta si continua sa spuna prostii sau lucruri trasnite", a spus Nicolaescu.

El crede ca Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii.

"O alta varianta de comentat ar fi ca inca nu a invatat nimic, din pacate, din lectia suspendarii, din lectia demiterii si eu sper ca in continuare sa reusim sa ne intelegem, dar daca nu, e un motiv pentru a fi din nou suspendat", a precizat Nicolaescu.

Reprezentantul liberal a facut aceste comentarii in replica la declaratiile de marti ale presedintelui Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu noua suspendare, #Basescu pozitie PSD PNL, #Basescu Grebla Nicolaescu suspendare , #suspendare Basescu