Ironii PSD fata de "dovezile" pentru suspendarea lui Basescu: Le strangi precum ciupercile?

Marti, 26 Iunie 2012, ora 23:31
4822 citiri
Ironii PSD fata de "dovezile" pentru suspendarea lui Basescu: Le strangi precum ciupercile?
Foto: antena3.ro

Senatorii PSD Toni Grebla si Dan Sova nu stiu nimic despre intentia colegului lor, secretarul executiv al Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu, de a finaliza un raport cu motivelele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui.

"Intrebati-l pe Codrin, eu habar nu am de asa ceva. De unde sa stranga (motive - n. red.), adica te duci in Parcul Izvor si strangi de acolo precum culegi ciupercile? De unde le strangi? Eu n-am habar de asa ceva (...) ce face Codrin Stefanescu noaptea", a spus senatorul PSD Toni Grebla, pentru Ziare.com.

La randul sau, senatorul PSD Dan Sova a spus ca ar trebui intrebat Codrin Stefanescu, "pentru ca nu sunt exegetul lui Codrin Stefanescu".

Juristii din PSD finalizeaza un raport cu motive pentru suspendarea lui Basescu

Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.

"Avand in vedere ca actiunile lui Traian Basescu depasesc tot mai mult cadrul constitutional si legislativ, ignora cu obstinatie toate deciziile Parlamentului, Departamentul juridic din cadrul Consiliului National al PSD va finaliza, pana la sedinta de joi a departamentelor, un raport ce cuprinde toate motivele legale care pot sta la baza demararii procedurii de suspendare a presedintelui.

Materialul care va contine toate punctele de vedere ale specialistilor in domeniu va fi transmis, in forma finala, presedintelui PSD, Victor Ponta, putand sta la baza unor eventuale discutii legate de acest subiect si in cadrul USL", a explicat Stefanescu, intr-un comunicat de presa.

Potrivit acestuia, "exista tot mai multe motive" pentru care s-ar putea demara procedurile constitutionale pentru suspendarea lui Traian Basescu.

"Politica destructiva pe care acesta o aplica aduce prejudicii incalculabile de imagine pentru Romania pe plan extern, iar in plan intern duce la mentinerea unei situatii conflictuale. Mai mult decat atat, presedintele nu mai reprezinta de mult vointa majoritatii cetatenilor, ci propria sa vointa, pe care incearca sa o impuna prin orice mijloace", a mai spus Stefanescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#senatori PSD motive suspendare Basescu, #PSD suspendare Basescu, #motive legale suspendare Basescu, #PSD raport suspendare Basescu , #suspendare Basescu