MRU: La prezidentialele din 2014, Antonescu ma va avea adversar foarte serios

Joi, 19 Iulie 2012, ora 16:11
2491 citiri
MRU: La prezidentialele din 2014, Antonescu ma va avea adversar foarte serios
Foto: Arhiva

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale din 2014, si va fi "un adversar serios" pentru Crin Antonescu, daca acesta se gandeste sa intre in cursa electorala pentru presedintie.

"In cazul lui 2014, pot fi pregatit de candidatura. In cazul in care Antonescu se va hotari sa candideze, ma va avea adversar foarte serios", a spus Ungureanu, la gandul live.

Mihai Razvan Ungureanu a tinut sa precizeze ca referendumul de suspendare a lui Traian Basescu nu a fost facut ca urmare a activitatii sale politice, ci este mai degraba un atac la persoana sa. In acest context, Ungureanu a intarit faptul ca se va prezenta la vot pe 29 iulie si va vota "NU".

"Noi pentru ce demitem un presedinte, pentru faptul ca sondajele ii sunt adverse, pentru ca avem critici la adresa sa? Suspendarea este in cazul acesta un incident. Succesiunea de evenimente care au condus la suspendare au fost aplicate persoanei nu formei in care persoana a exercitat functia (...)Pozitia mea este clara: nu am ratat niciodata prezentarea la vot. In calitate de cetatean, eu ma duc la vot si votez NU", a precizat fostul premier.

Anunt cu repetitie

Dupa mitingul anti-USL care a avut loc la inceputul lunii iulie in Piata Revolutiei, Mihai Razvan Ungureanu le-a spus jurnalistilor ca intentioneaza sa candideze la presedintie.

"Ma gandesc sa candidez la presedintie. Acum este timpul Pietei Universitatii! Timp nou! Este aceasta Romania pe care v-o doriti si dumneavoastra? Suntem pregatiti sa facem tot ce putem pentru a ne lua tara inapoi? Pentru asta suntem aici! Nu este o tara in care oriscine crede ca poate fi om politic. Nu aceasta este tara noastra!

Asta e tara lor, in care ei sunt putini si noi suntem multi!. Ajunge presedinte de Senat un om care n-a fost niciodata in Parlament? E nevoie sa spun care e numele sau? Am ajuns ca Parlamentul Romaniei sa aiba in fruntea sa un om care a facut scoala cu greu? Asta este ce se intampla in Romania?", a intrebat Ungureanu de pe scena din Piata Revolutiei.

Mii de oameni au participat la mitingul PDL pentru a protesta fata de tentativa USL de a-si subordona institutiile statului de drept. La protestul PDL au fost prezenti si reprezentantii Noii Republici si mai multi reprezentanti ai unor ONG-uri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#MRU candidatura 2014, #MRU adversar serios Crin Antonescu, #MRU adversar prezidentiale Antonescu , #suspendare Basescu