Basescu: Daca Ponta vrea sa fie sigur ca nu e ascultat, sa se duca intr-o pestera

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 12:49
2672 citiri
Basescu: Daca Ponta vrea sa fie sigur ca nu e ascultat, sa se duca intr-o pestera

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, despre mutarea premierului la sediul MApN, ca daca Victor Ponta voia sa fie sigur ca nu este ascultat, trebuia sa isi mute biroul intr-o pestera.

"E un semn foarte prost. Daca tot voia sa nu fie ascultat, mai bine se ducea intr-o pestera, uite, la Scarisoara, la Dambovicioara. Statea in pestera si acolo nu il asculta nimeni", a declarat seful statului, la Adevarul Live.

De asemenea, Basescu sustine ca "a fost o mare minciuna" ceea ce a spus seful Guvernului, si anume ca i-a fost "ascultat biroul". "Era ascultat infractorul Duicu, care a vorbit din biroul primului-ministru. E cu totul altceva", a adaugat.

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, pe 14 aprilie, ca si-a mutat biroul de la Palatul Victoria in sediul Ministerul Apararii Nationale, de teama unei "inscenari". Ulterior, acesta a spus ca va pastra si biroul din sediul Guvernului si ca pe cel de la MApN il va folosi pentru intalniri la nivel inalt, ca sa fie sigur ca nu este ascultat.

Ponta isi schimba biroul, dupa scandalul Duicu: M-am mutat la MApN

"Mi-am mutat biroul la MApN. Asa ca daca mai vine vreun ziar de-al lui Basescu si spune ca a fost bin Laden la mine, iar orice institutie a statului afla cine a fost la mine in birou. Asta a fost o inscenare de presa. Eu am anuntat ca s-a terminat controlul la 22, iar la 1 a aparut bomba. Eu vreau ca, dupa decembrie, astfel de scenarii sa fie dejucate. Nu am nimic de ascuns", spunea premierul, la data anuntului.

Cu o saptamana inainte de asta, procurorii DNA aratau ca Adrian Duicu, fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, ar fi facut trafic de influenta chiar din biroul premierului.

Practic, acesta ar fi insistat pe langa oficiali din Guvern pentru ca seful IPJ Mehedinti, Constantin Ponea, sa fie avansat si sa il scape de un dosar de incompatibilitate pe care ANI l-a deschis pe numele sau.

Victor Ponta l-ar fi chemat la Palatul Victoria pe seful Politiei Romane pentru a discuta de o eventuala satisfacere a cerintelor lui Adrian Duicu.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Traian Basescu Victor Ponta pestera, #Ponta ascultat birou pestera, #Ponta pestera Scarisoara mutat , #Victor Ponta
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
N-ar fi mai bine pentru Ponta in sediul DNA?