Basescu: Dragnea e tipul omului de la tara. Ponta a candidat la prezidentiale de prost (Video)

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 23:40
6066 citiri
Basescu: Dragnea e tipul omului de la tara. Ponta a candidat la prezidentiale de prost (Video)
Foto: Captura B1 TV

La trei ani distanta de la referendumul pentru suspendarea sa, Traian Basescu e de parere ca daca trebuie cineva condamnat pentru voturile false, acela nu e Liviu Dragnea.

"Nu am elementele dosarului, dar daca cineva trebuia sa fie condamnat era acela care a bagat voturi false in urne. Au fost un milion de voturi. (...) Sunt liste in care in stanga e scris numele, prenumele, numar de ordine. Numele erau scrise cu un scris si adresa cu alt scris, deci scriau la doua maini. Nu cred ca ii e imputabil lui Dragnea. Nu era vorba de un vot calitativ, ci de unul cantitativ", a declarat Traian Basescu miercuri seara la B1 TV.

Liviu Dragnea este condamnat in prima instanta pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea lui Traian Basescu. Instanta suprema a stabilit pentru 28 septembrie primul termen al apelului in dosarul in care este judecat acesta, dar si alti 70 de inculpati in acelasi dosar.

Cand se judeca apelul in dosarul Referendumului, in care a fost condamnat Liviu Dragnea

"Nu stiu daca Dragnea e problema, cat ticalosii din sectiile de votare", a mai spus fostul presedinte.

"Multa instruire n-are, dar e istet, a luat smecheria orasului"

Referindu-se la actualul lider la PSD, acesta l-a catalogat: "Este tipul omului de la tara, istet, crescut intre blocuri. Multa instruire n-are, dar e istet, a luat smecheria orasului".

Basescu, despre impresia lasata de Udrea la prima intalnire: Exceptionala. Si cum arata, si isteata

"A fost unul dintre cei pe care ii simpatizam (in PDL - n. red.). Este adevarat, eu nu eram presedinte de partid cand a plecat el", a mai spus Basescu.

Referindu-se atat la el, cat si la fostul sef al PSD, Victor Ponta, Traian Basescu i-a numit "doi nerabdatori": "Astia-s doi nerabdatori, si Ponta si Dragnea. Am mai avut un nerabdator, Antonescu. In viata pierzi daca te grabesti".

De ce a candidat Ponta la prezidentiale: "De prost!"

Legat de Victor Ponta si de candidatura sa la prezidentiale, intrebat de ce crede ca a facut acest pas, Basescu a replicat: "de prost", mentionand ca era deja "erodat" de scandalul cu plagiatul. "Ponta a intrat erodat, a intrat ca mincinos, a intrat cu RAFO, a intrat cu Oltchimul. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colt din Sibiu".

Fostul presedinte e de parere ca Victor Ponta ar fi trebuit sa aleaga intre functia de premier si cea de lider PSD.

Basescu: La prima suspendare a venit la mine acasa McCain. Am avut sustinere si in 2012

De, altfel, Traian Basescu sustine ca "nici PSD, nici PNL nu mai au lideri. Folosesc reesapati. Ii mai spala, ii mai coafeaza".

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Traian Basescu Liviu Dragnea referendum, #Basescu Dragnea de la tara, #Basescu Dragnea istet, #Basescu candidatura Ponta prezidentiale , #Victor Ponta