Basescu ii cere lui Ponta sa fie barbat: Vino sa discutam noi doi, las-o pe fiica-mea in pace!

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 20:15
2629 citiri
Basescu ii cere lui Ponta sa fie barbat: Vino sa discutam noi doi, las-o pe fiica-mea in pace!
Foto: B1 Tv

Presedintele Traian Basescu a reactionat dur dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca PSD a decis infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care fiica cea mare a sefului statului a achizitionat un teren agricol in localitatea Nana din judetul Calarasi.

"Vreau sa-i spun plagiatorului ca daca are o batalie politica sa o duca ca intre barbati, fiica mea nu e angrenata in politica. Un om care incearca sa angreneze un notar, pana la urma, care isi vede de viata lui de zi cu zi trebuie sa fie foarte degradat moral. Trebuie sa fie de teapa lui Sorin Rosca Stanescu", a tunat Basescu, de la tribuna prezidentiala.

Basescu, atac la Ponta: Incearca sa reincalzeasca ce nu i-a reusit cu falsul lui SRS

Seful statului a punctat ca acest intreg scandal in jurul terenului agricol si infiintarea comisie arata ca a avut dreptate cand a declarat, luni, ca Voiculescu, Rosca Stanescu si Ponta aveau in plan sa il acuze de inalta tradare si sa il suspende pana la finalul mandatului.

Basescu il pune la zid pe "plagiatorul mincinos" si "degradat moral" Ponta, dar nu rupe coabitarea

"Insistenta arata ca nu a fost o eroare analiza mea ca se urmarea o comisie in vederea discreditarii. Ca si in cazul SRS, si acesta este un fals si orice ziarist poate intreba cand a inceput investigatia in Calarasi.

Ponta, daca vrei sa ai dispute politice in timp ce ai probleme cu bugetul, studentii, Rosia Montana, gaze de sist, vino sa discutam noi doi, las-o pe fiica-mea in pace. Iar daca ai o suspiciune cu fiica-mea, fa-o la Parchet, dar fa-o cinsit, cu numele tau, ca sa poti raspunde pentru denunt calomnios", i-a transmis Basescu premierului.

Basescu l-a sunat pe Papici: I-am cerut scuze ca a fost implicat intr-un scandal al plagiatorului Ponta

Cu toate astea, intrebat ulterior de jurnalisti daca prin aceasta chemare a initiat o dezbatere, Basescu a spus ca nu are ce sa discute cu Ponta, pentru ca "nu ne leaga prea multe".

"Ne despart mult prea multe. Nu pot discuta cu un om care si-a cladit cariera pe furt intelectual. N-am ce sa discut cu el. Un om care a fost un mediocru procuror, eu am fost un varf in meseria mea si recunoscut ca atare. Deci nu ne leaga prea multe. El a plagiat, eu am muncit, el a fost mediocru, eu am fost un varf profesional. El minte, eu am curaj sa le spun romanilor cand sunt vremuri grele", a atacat inca o data Basescu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Traian Basescu Ponta teren agricol, #comisie PSD teren Basescu , #Victor Ponta