Basescu, Ponta, Antonescu si Nastase felicita romanii cu nume de flori

Duminica, 28 Aprilie 2013, ora 14:34
2897 citiri
Basescu, Ponta, Antonescu si Nastase felicita romanii cu nume de flori

Liderii politici au felicitat, duminica, romanii care isi sarbatoresc ziua numelui cu ocazia Floriilor, majoritatea folosindu-se de conturile pe Facebook in acest scop.

"In duminica Floriilor, sarbatoarea intrarii Domnului in Ierusalim, doresc sa va adresez cele mai calde ganduri si urari sincere de sanatate si bucurie. 'La multi ani' tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica", a transmis presedintele Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta n-a uitat nici el sa ureze de bine. "Doresc sa urez 'La multi ani' tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica si sper ca aceasta sarbatoare sa va gaseasca alaturi de cei dragi. Cei care au nume de floare - Florin, Florica, Dalia, Florentina, Crin, Crina, Margareta, Viorica - au un motiv de sarbatoare si le doresc tot binele din lume. Gandurile mi se indreapta si catre regretatul Sergiu Nicolaescu, a carui zi onomastica ar fi fost astazi", a transmis prim-ministrul.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, le-a urat "multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi" romanilor cu nume de flori.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a urat celor 1,5 milioane de romani care isi sarbatoresc onomastica duminica sa se bucure de cei dragi.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a urat romanilor cu nume de flori o "zi linistita si fericita altaturi de familie si cei dragi".

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a avut o abordare mai religioasa. "Va doresc ca Floriile sa va aduca pacea si sfintenia in case si sa va pregateasca inimile pentru marea sarbatoare a Invierii Domnului. Sa meditam, in Saptamana Patimilor, la trecerea noastra prin viata si prin lume, la faptele pe care le lasam in urma noastra, la virtutile adunate in suflet, la bucuria si lumina raspandite in jur", a indemnat fostul premier.

La randul sau, Adrian Nastase a spus, pe blogul sau, ca, de Florii, avem un "excelent prilej de meditatie asupra 'conditiei umane' si, in special, asupra caracterului schimbator pe care-l intalnim in comportamentul unor semeni".

"De Florii, sa pastram frumos in suflet aceasta imagine a bucuriei recunostintei fata de Iisus ca Dumnezeu, aducator de speranta si de incredere! Poate ca azi e mai putin important daca mai cantam sau nu 'osanale', ca acum doua mii de ani, ci este important, mai ales, sa fi invatat sa nu ne vindem sufletul si bucuriile vietii pe treizeci de arginti, ca Iuda. La multi ani, acelora care isi sarbatoresc, de Florii, onomastica! Multa sanatate si liniste sufleteasca", a scris acesta.

T.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#urari Florii politicieni, #Traian Basescu Florii, #Victor Ponta Florii , #Victor Ponta