Ziare.com

Program de guvernare USL: stop traseismului, justitie libera, modificarea Constitutiei

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 18:06

   

Program de guvernare USL: stop traseismului, justitie libera, modificarea Constitutiei
USL si-a lansat, joi, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare. Documentul este dominat de umbra lui Traian Basescu, USL promitand ca in Constitutie se va prevedea "lipsa cvorumului de prezenta la referendum" si minimalizarea rolului presedintelui in desemnarea premierului.

Promisiunile electorale ale USL sunt dominate de sloganul "Schimbare pana la capat!". "Noi suntem alaturi de 7,4 milioane de romani si nu renuntam la obiectivul de a scapa Romania de Traian Basescu. Stim ca nu e suficient ce am facut in aceste luni - de aceea, este obligatorie o victorie si la alegerile parlamentare, sa facem schimbarea pana la capat!", declama USL in programul de guvernare.

Liderii USL promit "candidati onesti, bine pregatiti, sustinuti de romani", impreuna cu care sa se realizeze schimbarea, "pana la capat".

Printre principalele schimbari dorite de USL se numara modificarea Constitutiei, astfel incat sa se prevada "lipsa cvorumului de prezenta necesar validarii referendumului". De asemenea, se doreste ca "presedintele sa fie obligat sa tina cont, in procesul de desemnare a candidatului pentru functia de prim-ministru, de majoritatea parlamentara rezultata in urma negocierilor politice (ante sau post-electorale), in conditiile in care nu exista un partid sau o alianta politica care a obtinut majoritatea absoluta".

"Presedintele sa desemneze pentru functia de prim-ministru persoana propusa de partidul sau alianta politica care a obtinut peste 50% in alegerile legislative", adauga USL.

O alta promisiune politica a USL este de a combate traseismul parlamentar. Alianta doreste ca parlamentarii care isi schimba partidul sa devina subiect de referendum in colegiile in care au fost alesi, astfel incat cetatenii sa decida daca mai merita sa ramana in functie.

USL se mai angajeaza sa limiteze adoptarea de legi prin raspundere guvernamentala, acest instrument putand fi folosit doar o singura data intr-o sesiune parlamentara.

In privinta Justitiei, USL promite eliminarea influentei politice, afirmand sec ca "deciziile nu mai trebuie sa apartina celor care detin functii politice". De asemenea, "continuam sa demascam coruptia guvernarii PDL".

Temele sociale reprezinta o componenta semnificativa a programului USL, alianta promitand compensarea medicamentelor "in mod real" cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 RON, subventionarea cu 10-15% pentru achizitionarea de manuale de catre studenti si elevi sau scutirea de la achitarea contributiilor sociale pentru cei care angajeaza tineri sub 25 de ani sau persoane de peste 45 de ani.

ARD face bilantul guvernarii USL: Au promis miere, au oferit fiere

Programul USL are si o categorie speciala numita "Mandru de Romania", in care alianta isi afirma intentia ca tara noastra sa devina gazda pentrui Expozitia Europeana din 2019, an in care Romania va detine presedintia rotativa a UE.

O.A.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3686 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
49 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Programul de guvernare al USL

Ponta: Care Program?! Numai eu si cu Antonescu suntem programul: Jos Basescu, Jos PDL, nu va e clar? Restul e abureala pentru pulime, si acolo o sapca, o bricheta, o punga, ca doar am dat lege.

Desteapta-te Gheorghe, desteapta-te Ioane! si nu pentru o punga, nu pentru o sapca sau bricheta. Altfel, pupati Europa pe dinti si pe urma tarana.

 

Stoparea traseismului si modificarea constitutiei in punctul in care

uniunea trista detine recordul la acumulatura: traseistii nativi sunt deja cazati in front(deci pondere si volum corespunzator), poate mai pica ceva pana demareaza masurile antituristice politic, iar modificarea constitutiei vizeaza exact ce-i doare cel mai mult: demiterea lejera a oricarui oponent al politicii cele mai nastrusnice de la 48 incoace. Sublimul spiritului tovarasesc inaltat la altitudini democraturate: brava dragi tovarasi - cine nu vede obiectivul vostru inseamna ca ori e orb ori ii convine.
PS O asemenea atitudine politica in plina criza nu mai poti vedea justificat decat in societatea descrisa de Orwell.

 

Daca se reuseste stoparea traseismului, se asaneaza politica

romaneasca de toate "rezidurile" politice.
In momentul cand o majoritate va forma un guvern, vor pune un plan economic in aplicare pe cel putin 4 ani.

 

"In momentul cand o majoritate va forma un guvern"

O majoritate a format guvernul si acuma si au pus-o si de un plan economic. Planul devalizarea tarii mai abitir ca aia dinainte. Si il aplica deja cu sarg si constinciozitate.

USLare program de guvernare,ARDare coruptie/crime in spate+disperare

Iata fara dezinformare programul USL:Domeniul fiscal:Reducerea treptată in următorii 4 ani a CAS cu 4 puncte procentuale
Reducerea TVA la producătorii agricoli de la 24% la 9%, iar 15% se intoarce la producător cand prezintă factura
Pană la finalul mandatului, TVA general revine la 19%
Cota unică de 16% se păstrează, dar se introduce impozit diferentiat in jos: vor fi cote de 8%, 12% si 16% in functie de grila de venit
Pană in 2016, salariul minim pe economie va ajunge la 1.200 lei.Domeniul Sănătătii:Compensarea medicamentelor in mod real cu 90% pentru pensionarii cupensii sub 1000 de RON
Reconditionarea si dotarea pană in 2016 a ambulatoriilor de specialitatedin spitale prin programul POR, prin alte programe comunitare, prin programul cu Banca Mondială sau prin finanțare de la Ministerul Sănătății
Constructia si dotarea de spitale noiprin garantarea creditelor de către statul roman și subvenționarea parțială a dobanzilor
Extinderea sistemului SMURD la nivel nationalcu contribuția autorităților locale
Extinderea echipajelor SMURD la nivel rural in colaborare cu autoritățile locale și continuarea programelor multianuale de dotare ale serviciilor de ambulanță și SMURD
Infiintarea Companiei farmaceutice nationale, care se va construi pe nucleul Fabricii Antibiotice Iași și va integra Unifarm, Oficiul Central de Stocare pentru Situații Speciale, Sanevit Arad și Departamentul de Vaccinuri de la Institutul Cantacuzino.Domeniul Educatiei:Subventionarea cu 10-15% a achzitionării de manualede către studenți și elevi (pe baza carnetului de studiu). Subvenția va fi susținută din Fondul Social European (FSE) și/sau de la bugetul de stat
Introducerea programului Masă caldă pentru elevii din ciclul primar. Demararea proiectului campusurilor scolare si licee in mediul rural care să asigure copiilor de pe o rază de pană la 15 Km servicii de educație pană la nivel liceal, burse, cămin, cantină și/sau transport zilnic (reluarea proiectului microbuzelor școlare), după caz, bază sportivă și locuințe pentru cadrele didactice
Realizarea de 50.000 de noi locuri in grădinite si in crese pană in anul 2016
Asigurarea finantării multianuale pe proiecte pentru institutiile de invătămant superior
Introducerea de măsuri de stabilizare a cadrelor didactice tinere in universităti
Asigurarea triplării investitiilor in cercetare si dezvoltare și acordarea de facilități investițiilor private in domeniu.

http://www.cotidianul.ro/programul-de-guvernare-propus-de-usl-i-199216/

@Rautzu

Nici acum nu au un plan de guvernare, de fapt. O insiruire de fabulatii. O agenda secreta da, de asta sunt sigur.
Daca plagiau (pontanacul e maestru emerit in chestia asta!) o hotarare de la unul din congresele pcr, care de fapt erau programe de guvernare pe urmatorul cincinal, si tot suna mai a program.

Programul USL striveste ideologia basista-pedista

care sub cuvantul austeritate si lipsa de fonduri se ascuundea jaful institutionalizat al mafiei portocalii.
USL propune un larg program de dezvoltare care spulbera asa zisul program mincinos al acelora care au jefuit Romania
Finita la comedia portocalia!

Oare cati prosti mai are Romania sa creada in USL?

Daca cititi bine afirmatiile usl din acest articol,veti intelege foarte clar ca de fapt ei,usl-ul nu au nici un plan de guvernare ci doar unul pentru reducerea la tacere a celui mai periculos om pentru ei in ultimi 8 ani,Traian Basescu.Ei vorbesc de o modificare a constitutiei.Asta da de inteles ca sub iliescu au facut greseli de cum au intemeiat noua constitutie de dupa 1989,greseli care ii defavorizeaza pe puscariabili,cand la Cotroceni ajunge un presedinte care cere respectarea constitutiei.
Un text din articol:
=====
Promisiunile electorale ale USL sunt dominate de sloganul "Schimbare pana la capat!". "Noi suntem alaturi de 7,4 milioane de romani si nu renuntam la obiectivul de a scapa Romania de Traian Basescu.
======= In concluzie,USL realizeaza ca a fost foarte afectat de pierderea avuta la referendum.Ei sunt alaturi de 7,4 milioane de romani care au votat(zic ei nu si care au furat) la referendum dar nu sunt alaturi de toti romanii.Acesti USL-isti sunt capabili sa faca doua romanii din una,Romania lor si Romania romanilor.
Iata o alta fraza din articol:
=====================
Liderii USL promit "candidati onesti, bine pregatiti, sustinuti de romani", impreuna cu care sa se realizeze schimbarea, "pana la capat".

==============Promit candidati onesti,care sunt acei candidati,
Iliescu acuzat de crima,nastase care a jefuit o economie si a ruinat o investitie suportata de romani inm foamete si frig sub Ceausescu, de peste 400 de miliarde de dolari?
Becali care pe langa faptul ca e analfabet este si mare escroc?
Patriciu,Seres,Nagy,Voiculescu acuzati de spionaj pentru moscova?
Fenechiu,vosganian si altii ca ei care au produs romanilor si romaniei doar sabotaje si jeafuri?
ponta care este acuzat/banuit de crima in cazul procurorului Panait si nu vrea sa faca nici o declaratie publica?

http://www.exploziv-news.ro/special/847-victor-ponta-este-asasinul-procurorului-cristian-panait-dupa-9-ani-exploziv-news-redeschide-un-dosar-bine-ascuns-de-catre-complicii-psd-dosarul-117p2002-dosarul-crimei.html

Cu ce candidati curati se prezinta usl la aceste alegeri?
Iata cum isi mai lasa usl-ul o portita de inselat natiunea.Citez din articol:
=======
O alta promisiune politica a USL este de a combate traseismul parlamentar. Alianta doreste ca parlamentarii care isi schimba partidul sa devina subiect de referendum in colegiile in care au fost alesi, astfel incat cetatenii sa decida daca mai merita sa ramana in functie.

======Deci,pentru parlamentarii care isi schmba partidul sa devina subiect de referendum.Adica,daca sunt bani facem referendum daca nu nu facem.Daca facem referendum e o posibilitate de a mai fura niste bani de la buget.Imi amintesc ca Basescu in primul sau mandat a props ca parlamentarii care ies din partid si se muta la alta partid sa-si piarda scaunul/functia de parlamentar si sa fie inlocuit de urmatorul de pe lista din partid,psd,pnl,pc si prm sa opus.

"modificarea Constitutiei" facuta de USL-isti -

... dezastru pentru Romania!

Constitutia trebuia schimbata de PDL ;

care insa nici macar nu s-a facut ca incearca asta !

Poate insa ca o va modifica PP-DD .

Multi draga Martorana. Din pacate :-(

.

Pai in USL sunt majoritatea traseisti, doar cu ajutorul lor...

...s-a catarat la guvern quartetul plagiatorul tantalau-repetentul isteric-turnatorul penal-bolsevicul rusofon.

Programul USL dominat de umbra lui Basescu ..

"lipsa cvorumului de prezenta necesar validarii referendumului"
"presedintele sa fie obligat sa tina cont, in procesul de desemnare a candidatului pentru functia de prim-ministru, de majoritatea parlamentara rezultata in urma negocierilor politice"
De fiecare data, Constitutia sau legile, au fost modificate de noua putere functie de "greutatile" cu care s-a lovit in opozitie sau cu ce prevede a se intampla daca raman la putere mai multe mandate !! In 2003, Nastase anticipand ca au disparut vremurile in care PSD obtinea peste 50%, a modificat articolul din Constitutie care prevedea exact ceea ce azi doresc Ponta si Crin (se gandea ca iese presedinte si nu dorea sa fie obligat sa numeasca premierul din coalitia care se configura PD-PNL-UDMR)!
Astea sunt "viziunile" politicienilor romani referitoare la propblemele tarii .. propriile lor nevoi politice! Votati USL, votati Constitutia propusa de ei si in scurt timp o sa-i vedem aberatiile! Constitutia si legile trebuie facute sa reziste in timp indiferent de personajele, partidele, situatiile aparute. Trebuie luate in calcul toate posibilitatile. Nu trebuie create dupa chipul lui Iliescu, Nastase, Basescu, Ponta sau Antonescu!

"stoparea traseismului"

Ii stopam pe toti traseistii la noi in usele. Ii legam de glia politica(nu si de crez) si-i facem serbi cu acte in regula...Heil cu "jos Basescu".

 

:)

Inteleg ca Oprea a intrat intr-o capcana.

"justitie libera" - ce parere are turnatorul Dan

... Voiculescu, adevaratul sef al USL?

Titlul este gresit, trebuie citit: Stoparea

Constitutiei si si modificarea traseismului !

"stoparea traseismului" - o sfanta ipocrizie! Păi, USL uita

... sau crede ca toti romanii sunt precum cei care se uita la OTV si cred orbeste ca Dan Diaconescu le va da 20 000 de euro?
USL a ajuns la guvernare datorita traseistilor, cu ajutorul traseistilor, pe care i-a incurajat si i-a primit in USL ca pe niste eroi. Si-acum ei stopeaza traseismul? Cine-i poate crede? Dar daca vor mai avea nevoie de tradatori? Ce vor face atunci?

Se vorbeste de lucruri sfinte in casa lui sarsaila

Exact uneltele folosite la debarcarea guvernului Ungureanu, usl-ul promite sa le interzica ? Oare de ce ? Au descoperit zicala "rau faci, rau vei primi" ? De ce declara felix motanu ca "nu avem puterea , pana nu avem justitiea"? Care justitie libera doreste usl-ul ? Cea visata de numerosii puscariabili in frunte cu Voiculescu ? Sa fim seriosi, nu-si tae usl-ul craca de sub picioare.

Programul USL = o gluma PROASTA! Mai lipsea un pic

si-l nominalizau premier pe Pontacu hot de intelect, direct in Constitutie, iar pe Base sa-l demita tot asa.
Sa ne fereasca Dumnezeu de caraghiosii astia!
Sper ca romanii mei sa nu inghita "gogoasele" astea pline ochi de otrava.
Mortala.

Programul de guvernare USL striveste ideologic basismul

Intreaga politica basista bazata pe conservarea recesiunii, saracirea populatiei, distrugere a sistemului de sanatate si invatamant prin programe de austeritate sustinute de o politica de jaf sistematic si indatorare a tarii este bulversata de propunerea unui program de dezvoltare generala a tarii
Finita la comedia portocalia!

 
 

@antiiumpalac-eu sunt antimafiot

daca iti imaginezi ca impresionezi cu injuraturile esti in eroare.
Pe 09.12,12 tragem apa la KK portocaliu
finita la comedia portocalia!

Si omoara economia ingropand tara in saracie crunta!

Un program plin de ineptii, de utopie si de lozinci.
Chintesenta lor e vesnic aceeasi: Basescu si PDL.
Absolut rusinos!
FMI-ul va casca ochii si va inchide buznbarele.
Imaginati-va o primavara sinistra in care bugetarii nu-si vor mai lua salariile si pensionarii pensiile!
Asta se va intampla daca acesti "fluierasi a baguba de tara" uniti sub sigla USL, vor castiga alegerile.

utopie, promisiuni si lozinci=comunism

.

Exista o "ideologie basista" care sa fie "zdrobita" copile?

Vorbeste gura fara voi sau nu va ajuta bibilica?

SLAB

Un program subtire, cu doar cateva elemente concrete, e drept care sa atraga votanti pentru USL, dar pe ansamblu programul e slab, inconsistent, cu multa limba de lemn.

 

"subtire"

asa e.Mesajul arz-ilor e foarte "gras"/"gros" :D

Oricum, au avut decenta sa nu minta grosolan cum o

fac imberbii astia dun USL.
Poate faci un calcul: cam cati puieti se pot planta in 8 zile?! Adica din 1-8 noiembrie 2012?!
Asa poate vei intelege de ce USL-ul s-a autointitulat ea insasi "Grup infractional Organizat".
Nu-i voi pute pricepe veci pe cei care prefera un premier plagiator, un prezumtiv presedinte lenes, arogant si incompetent, or un guvern plin ochi "de cinstiti" care-i preocupat doar de acumulare de putere si de hotii, unor oameni culti, eruditi si cu o buna crestere!

N-au citit nici ei programul, e prea lung, are multe puncte

Au iesit cu cele doua slogane principale; sa scape Romania de Basescu si sunt alaturi de 7,4 milioane.
In orice caz, discursul primadonei (CA) a fost de comedie. Merita sa-l vezi ptr. gesturi si miscari.

"Noi suntem alaturi de 7,4 milioane de romani".

Or fi, desi personal ma indoiesc. Problema este insa ca cei mai multi dintre antibasistii invocati nu mai sunt nici pe departe alaturi de USL, dupa o ratare a demiterii lui TB perceputa de toata lumea ca blat ordinar. Nici nu aveau cum sa o perceapa altfel, caci romanii nu sunt o natiune de pr.osti. Spre deosebire de alegerile locale, absenteismul la parlamentare va fi foarte mare. In concluzie, eu zic ca USL sa nu-si mai faca iluzii, in special liberalii si conservatorii.

 

aveti oarecum dreptate

multi dintre antibasisti, sunt dezamagiti, avand in vedere evenimentele! Totusi, majoritatea antibasistilor sunt oameni cu o gandire logica, care pot intelege evenimentele la nivel global si care pot intelege in primul rand, ca nu au alta alternativa la basism, decat USL!nu cred ca absenteismul o sa fie dominant la urmatoarele alegeri, oamenii au capatat certitudini, in ciuda loviturii pe care au primit-o: s-a dovedit ca nu a existat frauda invocata de basisti, la referendum, s-a dovedit ca perdeaua de fum basista aruncata la nivelul UE a fost disipata, dar mai ales, s-a dovedit ca basescu insusi a fost redus la tacere! in concluzie, s-a dovedit ca totusi se poate, asa ca oamenii s-ar putea sa realizeze ca sta in puterea lor sa schimbe ceva! masurile propuse sunt foarte bune, maresc puterea lor, s-ar putea sa ii mobilizeze!

Ai dreptate, pe multi i-au vrajit Ponta si Crin

Dar cat va tine? Ceea ce spui tu ar fi minunat daca USL chiar ar fi ceea ce tu pretinxi. Dar eu nu cred asta. Si nu pentru ca sunt basist ci pentru ca din 6 mai sunt cu ochii pe Ponta si nu pe Basescu. Si cred ca nu poate. Asa ca, parerea mea este ca daca in decembrie USL va castiga, la vara va fi mai injurata ca PDL. Dar vreau sa ma insel, pentru ca si eu traiesc in aceasta tara, sunt salariat si am familie. Vreau sa cred ca eu bat campii si tu ai dreptate iar la anul o sa traim mai bine.

Gresit. Toate dosarele referendumului sunt aproape

finalizate iar rechizitoriile se vor trimite curand in instantele de judecata.
Frauda este atat de mare incat cei care invoca pana la plictiseala aceeasi cifra mincinoasa de 7,5 milioane,pot sa roseasca inca de pe acum.

Referendumul a fost un "exercitiu" de incalcare

a celor mai elementare norme si reguli care se aplica in gestionarea si desfasurarea unui sistem de vot .. trebuie sa se revina la vechile formule de verificare si validare a prezentei si validarii voturilor !!! .. o "cheie" logica si care include toate categoriile de situatii care se pot ivi in timpul procesului de votare trebuie reintrodusa pentru a se inlatura cele mai multe din susupiciunile de frauda !!!

Generos mesaj

Ideea e : exista aceasta posibilitate ? Exista vointa politica si "parghiile" ? Exista oamenii cu care sa fie posibil ? Daca "da", atunci....succes !

 

Un program de guvernare...

..in conditiile in care vor ajunge din nou ,teoretic,la putere,trebuie sa contina masuri de dezvoltare a economiei,de stopare a coruptiei,reformarea invatamantului si asistemului sanitar si tot ce inseamna siguranta sociala si imbunatatirea nivelului de trai al populatiei.Ce mint si vor sa faca este in primul rand de competenta parlamentului ,in nici-un caz al guvernului.Dar asta arata cat de "inteligenti" sunt acesti aliati anti- romania.

 

Intr-un cuvant, ei ar trebui sa faca...

tot ceea ce n-a facut basescu pana acum!
Stii ceva? Indiferent de cate ore pe saptamana iti petreci postand pe forum, politicianul roman tot de el si de ai lui o sa-si vada! O sa sfideze poporul, o sa minta, o sa fure si-o sa traiasca bine!
Idealismul/fanatismul de pe forum sunt de ras, pentru ca viitorul este usor previzibil - fara surprize placute!

!!!

"Presedintele sa desemneze pentru functia de prim-ministru persoana propusa de partidul sau alianta politica care a obtinut peste 50% in alegerile legislative".
De ce ar mai fi nevoie de presedinte in aceasta ecuatie ? Din moment ce este obligat sa numeasca ceea ce i-a fost propus !

 

Ce ai observat tu, un cititor obisnuit, nu au realizat ei

cei cu pretentii ca pot conduce tara asta !! Asa cum ai subliniat si tu, dispare rolul de mediator al presedintelui, ba mai mult, atunci s-ar impune ca Parlamentul (noua majoritate) sa numeasca/investeasca direct premierul. Nu vad care ar mai fi rorlul presedintelui ?!?!?
Dar USL nu se dezminte, totul este facut pe fuga, totul este neplanificat, gandit, totul se bazeaza pe demagogie si vorbe aruncate pentru a mentine treaz "nucleul dur" ! Incepand cu guvernarea CDR, Constitutia si-a aratat slabiciunile, cel putin in ceea ce priveste relatia presedinte-premier, presedinte-parlament. Au trecut 14 ani de la decizia lui Emil Constrantinescu de a-l demite pe Radu Vasile .. s-au iscat atunci valuri, au trecut 8 ani de la decizia lui Basescu de a-l numi pe Traiceanu .. s-au iscat si atunci valuri. Nu credeti ca azi, politicienii romani (toti, nu neaparat doar cei din USL) ar fi trebuit sa aiba deja rezolvarea acelor disfunctionalitati ale Constitutiei? Ba da. Dar traim in Romania, si furatul le ocupa politicienilor tot timpul !

Nu incerca sa-i intelegi pe prosti ca, astia au mintea

hodinita!
Cele bune!

si reinstaurarea drapelului

cu secera si ciocanul , pe care adolfescu le va avea brodate pe perna si pe plapuma.

 

tindala si picala

doamne ocoteste neamul nostru romanesc

 
 

 
 

 

interesante propuneri!

o incercare de a rezolva nu numai enormitatile din epoca basesciana, dar si vechi racile! sa nu uitam, ca de exemplu, pragul la referendum a fost pus in prima lege a referendumului, facuta de PSD! pe urma, l-au tot scos si l-au tot bagat, dupa interes!Eliminarea lui prin prevedere Constitutionala, ar elimina teoretic posibilitatea sa se tot jongleze cu el, dupa cum bate vantul. Daca mai adaugam si combaterea traseismului in Parlament, avem deja 2 elemente importante, care asigura consolidarea democratiei. Problema ar fi sa le puna si in aplicare. Aici, nu avem nici o garantie, singurul rationament pe care il putem face este bazat pe deductii si istorie: iesim din epoca basista, in care sistematic au fost incalcate absolut toate promisiunile din campanie! USL are aproape asigurat succesul la alegerile din iarna asta, cu sau fara, promisiunile de mai sus! deci, puteau sa nu le faca, asa ca, putem spera ca sunt de bunacredinta.

 

Cum combati traseismul?

Animalul a fost ales in colegiu uninominal, deci poate oricand sa invoce ca (exceptand cazurile de inclacre a legii) nimeni, cu exceptia electoratului nu ii poate anula calitatea de parlamentar! Referendumul de care vorbeste Ponta )))) este ceva inutil deoarece va reconfirma animalul in functie. Pentru ca astia migreaza doar la cel aflat "pe val", adica ori o opozitie tare'n sondaje (vezi cazul USL din primavara) ori la putere imediat dupa alegeri (vezi cazul PDL din 2009). Asa ca despre ce vorbim? Mai simplu ar fi ca respectivul sa piarda dreptul de vot in Parlament!
De, vorbesc si eu, vorbesti si tu, din pacate vorbeste si Ponta, si pare la fel de necalificat ca si noi doi .

Sincer ? Sunt doar teme de campanie electorala de

care se va mai vorbi de abia in 2016 !


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor