Toata lumea pierde din razboiul insultelor dintre Basescu, Ponta si Antonescu - sondaj

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 11:23
2872 citiri
Toata lumea pierde din razboiul insultelor dintre Basescu, Ponta si Antonescu - sondaj
Foto: Antena 3

Toti actorii politici au de pierdut din razboiul insultelor dintre presedintele Traian Basescu, pe de o parte, si prim-ministrul Victor Ponta si presedintele PNL Crin Antonescu, pe de alta parte, se arata intr-un sondaj realizat de Ziare.com.

Astfel, peste un sfert - 26 la suta - dintre cei care au raspuns unui sondaj online sunt de parere ca toti cei trei lideri politici pierd din cauza declaratiilor razboinice si a insultelor din ultima perioada.

Razboiul insultelor lui Basescu, Ponta si Antonescu: Cine pierde? - Sondaj Ziare.com

In schimb, putin sub un sfert - 24,25 la suta - dintre respondenti considera ca Traian Basescu este cel va pierde din cauza insultelor la adresa premierului si presedintelui Senatului, in timp ce 15,64 la suta dintre cei care au raspuns cred ca USL este principalul perdant.

Varianta in care niciunul dintre politicieni sa piarda din urma insultelor este vazuta drept plauzibila de doar 3,13 la suta dintre respondenti.

Sondajul a fost realizat in perioada 2-5 decembrie, iar la el au raspuns 5.238 de persoane.

Basescu il acuza pe Ponta de minciuna si il compara cu Ceausescu

Basescu, despre Ponta premier inca o data: Un porc e greu de inghitit

Traian Basescu a sustinut o declaratie, pe 26 noiembrie, la Palatul Cotroceni, in care a afirmat ca prim-ministrul Victor Ponta minte in legatura cu realitatile din tara si l-a comparat pe premier cu dictatorul Nicolae Ceausescu, care spunea lucruri contrare in afara tarii si in Romania.

O seara mai tarziu, invitat intr-o emisiune la B1 Tv, Traian Basescu l-a comparat pe Victor Ponta cu mai multe animale, spunand ca acesta este "un porc e greu de inghitit", cu referire la posibilitatea de a-l numi din nou premier pe presedintele PSD.

"Nu vrei sa inghiti porci, o broscuta mai merge, un porc e greu de inghitit", a declarat Basescu. Acesta a povestit cum se comporta prim-ministrul cu presedintele atunci cand nu sunt camere de luat vederi in jur.

Basescu: Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit (Video)

"Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos (...) Ce sa cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav, cum e Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. (...) Ce sa spuna Ponta despre politica externa? Miau!", a explicat seful statului.

Tot pe 26 noiembrie, Traian Basescu a glumit pe seama "somnolentei" care este deseori pusa pe seama liderului PNL, Crin Antonescu.

"Inteleg ca domnul Antonescu a dat al optmiileasaptesutenouazecisitreilea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit", a afirmat Basescu, reactionand la recentele declaratii ale presedintelui PNL. In plus, seful statului a transmis ca liderul liberal este "blolnav de somn" si ca "are busola pierduta si a pierdut si orice sansa de a fi presedintele Romaniei".

Ponta reactioneaza la atacurile lui Basescu: Pisica blanda zgarie rau

Ponta: Basescu va inghiti si porci, si pisici, si caini, daca obtinem majoritatea

Premierul Victor Ponta i-a raspuns lui Traian Basescu ca "pisica blanda zgarie rau". "Ia intrebati-l, de ce e asa nervos?", a punctat prim-ministrul.

Prim-ministrul a continuat seria replicilor la adresa lui Traian Basescu, afirmand vineri, la Arad, ca seful statului va inghiti dupa alegerile parlamentare "toate animalele" daca USL are majoritatea.

"Daca, asa cum este din ce in ce mai probabil, USL va avea majoritate absoluta, domnul Basescu o sa inghita si porci si pisici si caini si toate animalele o sa le inghita, ca la cat a inghitit dansul pana acum nu mai conteaza", a spus Victor Ponta.

Antonescu: Va asigur ca sunt perfect sanatos, nu sunt bolnav de nimic, nici de somn!

In replica la afirmatiile presedintelui, Crin Antonescu a tinut sa specifice ca este perfect sanatos si nu are nicio problema cu somnul. "Va asigur ca sunt perfect sanatos, nu sunt bolnav de nimic, nici de somn", a precizat liderul PNL.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#razboi insulte Basescu Ponta, #razboi insulte Basescu Antonescu, #Traian Basescu Victor Ponta pisic, #Traian Basescu Victor Ponta porc, #Traian Basescu Crin Antonescu adormit, #declaratii Basescu Ponta Antonescu , #Victor Ponta