Traian Basescu: Ponta e un politician dependent de baroni penali (Video)

Duminica, 04 Mai 2014, ora 23:29
2846 citiri
Traian Basescu: Ponta e un politician dependent de baroni penali (Video)

Traian Basescu a lansat un atac dur, duminica seara, la adresa lui Victor Ponta, afirmand ca premierul si-a propus "sa lichideze regimul Basescu si sa-l inlocuiasca cu regimul baronilor".

"Obiectivul lui Victor Ponta este sa lichideze regimul Basescu si sa-l inlocuiasca cu regimul baronilor. Eu n-am facut compromisuri nici cu cei din PDL. Le-am fost sef si atat. Eu sunt un presedinte liber sa fac ce pot, in limita influentei politice pe care o am si a atributiunilor de serviciu.

El vrea sa schimbe ce s-a facut pana acum cu dictatura baronilor, in care sa vina Mazare sa-i dea cu pumnul in birou, sa vina Voiculescu sa-i spuna: "Daca nu pui la Inalta Curte pe cine vreau, o sa te faca Gadea bucatele". Deci aste e regimul lui.

Pe mine unul n-a reusit sa ma santajeze. Nici Voiculescu, nici Vintu. Pot sa-i vizitez de 1.000 de ori. Niciunul n-a reusit sa ma faca subordonatul lui", a declarat Traian Basescu, duminica seara, la B1Tv.

Ponta, la Sambra Oilor: Basescu nu a putut sa vina, dar m-a rugat sa va salut

Seful statului l-a mai acuzat pe Victor Ponta ca este "un politician dependent de baroni penali, de un turnator condamnat, dependent de un Ghita".

"Ponta ar trebui sa aiba decenta sa se uite cine este el. Daca lui i se pare ca un politician dependent de baroni penali, de un turnator condamnat, dependent de un Ghita, daca lui i se pare ca poate sa fie presedintele Romaniei, sa mearga inainte. Daca ar fi cinstit si-ar da seama ca nu poate sa fie un presedinte liber. Va fi asediat.

Victor Ponta se incadreaza perfect in riscurile identificate de americani. Dar noi recunoastem lucrurile doar dupa ce ni le arata altii. Sunt lucruri trecute in strategia de aparare nationala din 2010, pe care ni le-au indicat si americanii.

Victor Ponta traieste din imagine, nu din guvernare. Sta de dimineata pana seara la televizor. Un astfel de om, atat de dependent de imagine si de pozitia lui in partid nu este bun sa fie presedintele Romaniei. Cazul Duicu ne arata - la Ponta s-a dus sa ceara. Asa se va intampla, daca acest om va ajunge aici", a mai afirmat Traian Basescu.

Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat "absolut jalnic"

Presedintele a mai spus ca prin jgnirile pe care i le-a adus Victor Ponta zilele trecute Elenei Udrea, se vede "cata lasitate este in acest om".

Ponta: Basescu ne ataca cu parasutele

"Cata lasitate este in omul acesta. Pana ieri a fost grobian. A lovit in Elena Udrea, in familia mea. Mi-am dat seama ca l-a deranjat comparatia dintre el in barca, tras de jandarmi cu epoleti, si Elena Udrea, care a sarit din avion, de la 4.000 de metri.

Jignirea pe care a adus-o domnei Udrea.. pana la urma o fac ca barbat. Elena Udrea este un partener politic al meu. Sunt foarte multe femei care sar cu parasuta si eu le respect. De la aceasta comparatie pe care am facut-o in emisiune, el a declansat o campanie furibunda de jigniri, pana astazi", a precizat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Victor Ponta baroni penali, #Victor Ponta Traian Basescu, #Victor Ponta Elena Udrea parasuta , #Victor Ponta