Inter - Bayern, duelul titanilor

Sambata, 22 Mai 2010, ora 09:17
2317 citiri
Inter - Bayern, duelul titanilor

Inter Milano si Bayern Munchen se intalnesc sambata seara in mult asteptata finala a Ligii Campionilor, pentru a incununa un sezon de succes in care ambele formatii au cucerit deja titlul si Cupa in tarile respective.

Cei doi antrenori, Jose Mourinho si Louis van Gaal, se vor regasi dupa ce au colaborat la FC Barcelona, insa, de aceasta data, se vor lupta pentru un trofeu prin intermediul jucatorilor trimisi pe teren.

Cotata cu prima sansa la casele de pariuri, Inter poate readuce trofeul Ligii Campionilor la Milano dupa o pauza de 45 de ani. De cealalta parte, bavarezii au castigat competitia in urma cu 9 ani, in fata Valenciei.

Printre absentii finalei Ligii Campionilor se numara Thiago Motta (suspendat), Ivan Cordoba si Davide Santon (accidentati), toti trei de la Inter, in timp ce Van Gaal nu se va putea baza pe francezul Franck Ribery, suspendat de UEFA.

Echipe probabile:

Inter: Cesar - Maicon, Samuel, Lucio, Chivu - Stankovic, Sneijder, Cambiasso - Eto'o, Milito, Pandev;

Bayern: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber - Robben, Schweinsteiger, Van Bommel, Altintop - Mueller, Olic .

Mourinho sau Van Gaal, in clubul exclusivist al antrenorilor din Liga

Tehnicianul care se va impune in finala de la Madrid va intra intr-un club select si foarte exclusivist al antrenorilor care au cucerit Liga Campionilor cu doua echipe diferite. Pana in prezent, doar Ottmar Hitzfeld si Ernst Happel se pot lauda cu acest lucru.

Jose Mourinho a castigat deja Liga Campionilor cu FC Porto, in 2004, in timp ce Louis Van Gaal a facut-o cu Ajax, in 1995.

Finala Ligii Campionilor se va disputa sambata, de la ora 21:45, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#finala Liga Campionilor, #Inter Bayern Liga Campionilor, #avancronica Inter Bayern , #Champions League