Avancronica partidei Steaua - Bayern Munchen

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 17 Septembrie 2008, ora 09:03
1587 citiri
Avancronica partidei Steaua - Bayern Munchen

Steaua Bucuresti va debuta miercuri in noua editie a Ligii Campionilor, adversara fiind una de calibru, campioana Germaniei, Bayern Munchen.

Stelistii privesc meciul cu optimism, sperand intr-o figura frumoasa. Chiar daca pe hartie sunt outsideri, antrenorul ros-albastrilor, Marius Lacatus, a declarat ca isi doreste locul secund in grupa si calificarea in primavara Champions League.

Daca nemtii vin cu cel mai bun "11" la Bucuresti, mai putin Ribery, stelistii sunt din nou decimati de accidentari. Nu mai putin de sase fotbalisti care ar putea fi titulari oricand lipsesc: Mirel Radoi, Ifeanyi Emeghara, Pawel Golanski, Mihaita Plesan, Ovidiu Petre si Banel Nicolita.

In aceste conditii, primul "11" al Stelei ar putea fi urmatorul:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Tiago Gomes - Semedo, Dayro Moreno, Toja - Arthuro.

Janos Szekely si Bogdan Stancu ar urma sa fie rezerve, urmand a fi introdusi pe parcurs daca situatia din teren va impune aces lucru.

Bavarezii vor evolua in Ghencea dupa o victorie entuziasmanta in ultima etapa din BundesLiga, 3-0 in deplasarea de la Koln. Desi Ribery lipseste, nemtii dispun de jucatori de calitate, care pot face diferenta in atac. Luca Toni, Ze Roberto, Schweinsteiger, Klose sau Podolski sunt fotbalisti care pot pune reale probleme.

Bayern ar putea evolua in urmatoarea formula:

Rensing - van Buyten, Demichelis, Lucio - Lahm, Ze Roberto, van Bommel, Schweinsteiger, Lell - Klose, Toni.

Un factor determinat in economia meciului va fi si publicul prezent pe stadionul Steaua, Templul Fotbalului Romanesc. Desi conditiile meteo anuntate pentru ora meciului nu sunt favorabile, stadionul va fi plin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen "va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley", a declarat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, după calificarea formaţiei bavareze în semifinalele Ligii...
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
#Steaua, #Bayern Munchen, #Liga Campionilor , #stiri Bayern Munchen