Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bayern a facut tripla dupa victoria din Cupa cu Stuttgart

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 08:51
1428 citiri
Bayern a facut tripla dupa victoria din Cupa cu Stuttgart

Bavarezii au pus alaturi de titlul castigat lejer si de Liga Campionilor si Cupa, realizare istorica pentru o echipa germana. Alexandru Maxim de la Stuttgart a fost la inaltime doar in prima jumatate de ora. Apoi a disparut treptat din joc si antrenorul l-a inlocuit dupa o ora.

Stuttgart a dat dovada de multa risipa de energie si desi "svabii" au avut cateva actiuni ofensive reusite, ratand prin Maxim si Niedermeier ocazii mari, s-au vazut apoi dominati la finalul primei reprize, imediat dupa golul marcat de Muller din penalti.

Dupa pauza bavarezii s-au instalat in jumatatea de teren adversa si au creat aproape minut de minut ocazii de gol. O actiune initiata de Robben a continuat cu centrarea impecabila a lui Lahm si Gomez a marcat din careul mic. Dupa scurgerea unei ore de joc a fost randul lui Muller sa centreze exemplar si acelasi Gomez si-a incheiat prezenta in acest joc prin majorarea scorului.

Bayern a "stins motoarele" un pic prea devreme insa si Stuttgart a avut o rabufnire de orgoliu reusind sa marcheze de doua ori prin Harnik si sa readuca din nou tensiunea in acest meci. Intr-un final dramatic Bayern a avut nevoie de intreaga sa rutina pentru a apara minimul avantaj, victoria ei fiind insa meritata.

16 e numarul Cupelor Germaniei pe care Bayern le are acum in palmares. Stuttgartul a ramas cu trei. 2,3 milioane de euro a primit Bayern din partea Federatiei germane de fotbal, pentru castigarea trofeului. Stuttgart s-a ales cu doua milioane.

Echipele de start:

Bayern: Neuer - Lahm, Van Buyten, Boateng, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben (83 Timosciuk), Muller, Ribery (90A1 Shaqiri) - Gomez (62 Mandzukici). Antr. J. Heynckes.

Stuttgart: Ulreich - Rudiger, Niedermeier, Tasci, Molinaro (67 Sakai) - Gentner, Boka - Harnik, Maxim (62 Okazaki), Traore (75 Cacau) - Ibisevici. Antr. B. Labbadia.

A arbitrat Manuel Graefe.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#bayern castiga finala cupei germaniei, #bayern finala cupa germaniei stuttgart, #meci bayern stuttgart maxim romania , #stiri Bayern Munchen