Guardiola a uimit la prezentarea oficiala

Marti, 25 Iunie 2013, ora 14:49
2342 citiri
Guardiola a uimit la prezentarea oficiala
Foto: Uefa

Pep Guardiola a facut show la conferinta de presa in care a fost prezentat ca noul antrenor al echipei Bayern Munchen.

Clubul bavarez a transformat evenimentul intr-un spectacol mediatic la care au fost invitati peste 200 de ziaristi.

Inconjurat de "triada" din fruntea clubului, formata din presidentele Uli Hoeness, presidentele Consiliului de administratie, Karl-Heinz Rummenigge, si directorul sportiv, Matthias Sammer, antrenorul catalan a surprins asistenta prin limba germana vorbita foarte corect gramatical.

Una dintre cele mai asteptate intrebari din conferinta de presa a fost daca Bayern va juca la fel ca Barcelona. Noul antrenor al echipei germane nu s-a aratat surprins raspunzand ca sistemul de joc depinde de calitatile jucatorilor pe care ii ai la dispozitie.

"Fotbalul apartine jucatorilor, nu antrenorului. Lumea va veni sa vada jucatorii, nu pe mine. Iar jucatorii Barcelonei sunt diferiti de cei de la Bayern."

Guardiola a tinut apoi sa arate care este filosofia sa de joc: "Imi place forte mult sa atac. Ma incanta acest lucru. Este ideea mea despre fotbal. Imi place la nebunie acest sistem de joc."

Tehnicianul catalan s-a aratat incantat de alegerea facuta atunci cand a semnat contractul cu Bayern.

"Este un cadou pentru mine sa fiu aici."

Antrenorul in varsta de 42 de ani a explicat ca perioada in care a pregatit Barcelona a fost "minunata" dar a avut nevoie de "o noua provocare" in care este pregatit sa dea "tot ceea ce are mai bun".

Guardiola a uimit asistenta raspunzand in cinci limbi (spaniola, catalana, germana, italiana si engleza) diferitelor intrebari adresate de jurnalistii acreditati la eveniment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Guardiola prezentat Bayern, #Guardiola declaratii Bayern , #stiri Bayern Munchen