Ziare.com

BCR a redus dobanzile la creditele in euro cu garantii

Luni, 28 Iunie 2010, ora 17:04

   

BCR a redus dobanzile la creditele in euro cu garantii
BCR taie cu pana la 1,25% a dobanzile la creditele garantate in euro pentru clientii care au un cont de salariu la BCR si sunt la zi cu ratele la credite.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda de Euribor 6 luni + 5.25% pentru clientii cu istoric BCR si Euribor 6 luni + 5.75% pentru clientii fara istoric, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.

In acelasi timp creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda de Euribor 6 luni + 5.75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv Euribor 6 luni + 6.25% pentru clientii fara istoric.

In acelasi timp, BCR anunta introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila.

Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta Euribor iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta Euribor din ultima perioada.

Strategia BCR este majorarea volumului de credite garantate acordate si mentinerea pozitiei de lider pe sectorul de creditare a persoanelor fizice si a companiilor. BCR este deja lider in cadrul programului Prima Casa unde, conform aceleiasi strategii, a redus marja de dobanda pentru clientii cu istoric BCR la inceputul lunii iunie pana la Euribor 3 luni + 3.75%.

BCR, membra a grupului Erste, este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de euro.

A.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2282 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

SI BCR este protejata pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta Euribor iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata ! NU-I ASA ? Probabil ca se asteapta ca dobanzile sa scada si mai mult in urmatorii 5 ani, nu?

Citez:
"In acelasi timp, BCR anunta introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila.

Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta Euribor iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta Euribor din ultima perioada."

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor