BCR majoreaza comisioanele

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 21:04
2076 citiri
BCR majoreaza comisioanele

BCR vrea sa creasca ponderea veniturilor din comisioane. Conducerea bancii spune ca acest lucru e necesar deoarece comisioanele sunt asociate unor produse ce necesita servicii suplimentare oferite clientilor, favorizand o relatie pe termen lung cu banca.

"Produsele de investitii, serviciile de intermediere, produsele de asigurari sunt generatoare de comisioane si confera celui ce poate avea succes cu astfel de produse avantajul unei colaborari mai stranse cu banca pe termen lung", a declarat directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri din BCR, Sorin Mititelu.

Oficialul BCR a mai precizat ca se asteapta la scaderea randamentelor pe termen scurt.

"Este de asteptat in piata o scadere a randamentelor pe termen scurt, iar ca o consecinta randamentele dorite vor putea fi realizate accesand produse cu maturitati mai mari sau cu riscuri asociate suplimentare", a mentionat Mititelu.

El a explicat ca plasamentele realizate pana in 3 luni nu aduc beneficii majore. Astfel, un plasament facut pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an are un randament estimat la 7-8% pe an, in timp ce plasamentele pe o perioada de 3-7 ani ar putea genera un randament de 9-10% pe an.

Mititelu a mai spus ca, in ce priveste fondurile de obligatiuni, sansa de a obtine un randament maxim se situeaza undeva la 4 ani.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#BCR comisioane, #BCR servicii clienti, #BCR scadere randament , #stiri BCR