Ce banci mai fac angajari

Vineri, 20 Mai 2011, ora 11:15
1906 citiri
Ce banci mai fac angajari

Cele mai multe joburi pentru candidatii care vor sa lucreze in banci sunt in Capitala. Printre angajatorii din piata care fac angajari acum in Bucuresti se numara Raiffeisen Bank, BCR si Romanian International Bank.

MKB Romexterra Bank recruteaza in Arad 2 ofiteri bancari la departamentul de colectare debite retail si in Sibiu un executor bancar, potrivit MONEY.ro.

Raiffeisen Bank recruteaza in aceasta perioada un responsabil clientela IMM micro in Bucuresti. Candidatul ideal a absolvit studii superioare, profil economic, are minimum 2 ani experienta in domeniul bancar, preferabil in vanzari, cunostinte solide despre produsele si serviciile bancare si cunostinte de limba engleza.

Printre atributiile tale se numara negocierea aplicatiile de creditare conform normelor si procedurilor IMM Micro, pe baza informatiilor primite de la clienti si revizuirea periodica a profitabilitatii conturilor si a relatiilor cu clientii IMM Micro. Pana pe 9 iunie poti aplica la acest job. Citeste mai multe despre Ce banci mai fac angajari pe Money.ro.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#job banci, #angajare banci, #joburi disponibile banci , #stiri BCR