Pachetul de Cont Curent BCR - Castigi bani si economisesti timp, in cel mai simplu mod (Infografic)

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 07:20
3131 citiri
Pachetul de Cont Curent BCR - Castigi bani si economisesti timp, in cel mai simplu mod (Infografic)

Fiecare client BCR a primit zilele acestea o informare simpla si clara prin care a aflat ca un produs standard al BCR, contul curent BCR, s-a transformat intr-un Pachet de Cont Curent, care ofera nenumarate facilitati, multe gratuite.

Un produs complex, adaptat la necesitatile de zi cu zi ale clientilor, care ne face viata mai usoara.

Oferta BCR este denumita in materialele de promovare "pachetul fermecat" si este sustinuta de o serie de facilitati si servicii, care de care mai avantajoase si care asigura confort utilizatorului.

Povestea spune ca una dintre cele trei variante de pachete - ClasiCont, ExtraCont, TotalCont BCR - este potrivita pentru tine si este de ajuns sa ai un singur cont deschis la BCR (de exemplu, cel in care iti incasezi venitul) si poti sa economisesti timp, bani si sa reduci stresul de zi cu zi.

Economisesti bani si timp

* Platesti cu cardul la comercianti - fara comision, eventual cu asigurare de protectia cumparaturilor si primesti si dobanda avantajoasa

Este simplu. Stiam ca in loc sa scoti bani de la bancomat cand mergi la cumparaturi, mai bine platesti direct cu cardul la comercianti, fara comision. Insa, daca ai Pachetul Cont Curent de la BCR si cheltuiesti lunar minimum 1.500 de lei in magazine (la orice comerciant) si ti-ai exprimat acordul ca transmiterea notificarilor sa se realizeze prin Mailbox-ul aplicatiei de internet banking, ai 4% pe an dobanda pentru sumele din cont.

Mai mult, daca ai Pachetul de Cont Curent BCR, poti primi si o asigurare pentru cumparaturile facute cu cardul, pana la 5.000 de euro.

* Platesti facturile, gratuit, online sau la bancomat

Plata facturilor, mare consumatoare de timp si bani, devine foarte simpla si ieftina cu noul Pachet de Cont Curent BCR. Astfel, daca platesti direct din cont, prin Internet, prin telefonul mobil sau direct de la ATM, costurile sunt zero.

Daca esti totusi nevoit sa platesti cu numerar, poti sa folosesti aparatul special din unitatile bancii (denumit Ghiseul Automat BCR), pentru ca nici aici nu platesti vreun comision. E de ajuns sa identifici "robotelul" in sediile BCR, sa ai bani potriviti si iti platesti imediat facturile.

Un mare avantaj al clientilor BCR este ca reteaua de bancomate BCR este cea mai mare din tara, iar cand scoti bani de la ATM nu platesti niciun comision, nici macar pentru interogare de sold, daca detii Pachetul ExtraCont sau TotalCont BCR.

Internet banking la fel de simplu ca logarea pe Facebook sau la mail

Pentru a putea avea acces si mai rapid la informatiile despre conturile tale la BCR disponibile in Click 24 Banking si pentru plata facturilor acum ai la dispozitie posibilitatea de a alege si autentificarea prin acelasi nume de utilizator si o parola fixa - la fel cum te loghezi pe Facebook sau cum intri pe casuta de e-mail. Nu mai ai nevoie de "token", dar tranzactiile raman la fel de sigure.

Cu un alt nou produs BCR - Tranzactii Mobile, poti sa-ti platesti facturile direct de pe telefonul mobil, fara sa fie nevoie sa ai smartphone sau conexiune la Internet. Tot pe mobil poti sa vezi soldul si sa transferi bani extrem de usor, mai ales dintr-un cont BCR in altul. Este ca si cum ai incarca o cartela de telefon. Trebuie sa treci doar numarul de telefon al destinatarului, fara IBAN sau CNP, cu conditia ca si acesta sa aiba activat acest serviciu.

Prin mijloace moderne de comunicare ai si control sporit asupra banilor din cont, fiind notificat prin alerte trimise prin SMS sau email atunci cand in contul tau intra si ies bani (inclusiv tranzactii cu cardul), dar si inainte de efectuarea unei plati prin Direct Debit, astfel incat sa te asiguri ca dispui de banii necesari efectuarii platii.

Mai multe detalii poti obtine prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 08:00 si 22:00): 0800.801.227 sau in unitatile BCR.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Pachet Cont Curent BCR, #plata card comercianti, #plata facturi online, #Internet banking BCR, #Tranzactii Mobile BCR , #stiri BCR