Unitatile BCR, inchise de Rusalii

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 12:47
1365 citiri
Unitatile BCR, inchise de Rusalii
Foto: Arhiva

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de duminica, 23 mai si luni, 24 mai 2010.

Banca le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in functie de programul bancii.

"BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24", se arata intr-un comunicat al bancii, remis Ziare.com.

Totusi, clientii BCR vor avea acces la conturi si vor putea sa efectueze operatiuni bancare telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic, intre orele 8.00 si 22.00 prin apelarea InfoBCR si prin internet - Click 24 Banking BCR accesibil 24/7 prin portalul BCR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#program BCR, #unitati BCR, #program Rusalii BCR , #stiri BCR