Gigi Becali: E o tampenie ce a facut ANI

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 09:17
2882 citiri
Gigi Becali: E o tampenie ce a facut ANI

Gigi Becali considera o tampenie demersul Agentiei Nationale de Integritate(ANI) de a sesiza Parchetul Sectorului 1 in legatura cu declaratia sa de avere.

"Este o tampenie ce a facut ANI. Cum sa fie infractiunea de fals in declaratii? Pentru asta ar fi trebuit ca declaratia mea de avere sa aiba consecinte juridice iar atata vreme cat eu nu am nici o functie publica, nu are nici un fel de consecinta juridica", a declarat Becali intr-un interviu pentru Gandul.

Referitor la terenul a carui instrainare nu a fost mentionat in declaratie, finantatorul Stelei a declarat: "Daca in anul 2008 as fi avut o functie de stat, as fi fost demnitar, atunci eram obligat sa declar acest lucru. Da, am vandut acel teren iar banii i-am cheltuit, i-am spulberat. Nu ii mai am nici acasa, nici in cont. Ce era atunci sa scriu in declaratie ca am spulberat banii?".

In privinta procentelor de actiuni detinute la diverse societati, care - potrivit ANI - nu ar corespunde realitatii, Becali a fost chiar indignat de "acuzatiile" aduse.

"Pai, bai, daca societatea e listata la bursa, e ceva oficial, nu conteaza ce scriu eu. Eu puteam sa scriu acolo: vezi bursa. Eu nu aveam de ce sa fac fals? Pentru ce as fi dobitoc? Cu ce mi-ar ajuta mie? Poate am uitat sa trec ceva, sau am gresit sau am dormit dar nu exista nici o consecinta juridica. Acum, daca o sa devin demnitar, mi se va cere o alta declaratie, nu o ia pe asta de baza", a mai spus Becali.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Becali ANI Parchet, #ANI sesizat Parchet , #avere
Comentarii
O
OAIA DIN PIPERA MAI INTELIGENTA DECAT STAPANUL EI
rank 1
Dupa parerea lui Gigi Becali, toti sunt t.ampiti . Inseamna ca in Romania absolut toti sunt t.ampiti fiindca si el este tot t.ampit .