Becali isi mitraliaza iar echipa! "Cum sa-i bati asa pe Twente?! Nikolic a fost in plus pe teren, Tatarusanu a dormit in poarta!"

Sursa: ProSport
Vineri, 17 Februarie 2012, ora 02:16
412 citiri
Steaua mansa tur a "dublei" cu Twente din 16-imile Europa League, scor 0-1, iar Gigi Becali spune ca Ilie Stan a facut gresit echipa. Patronul ros-albastrilor considera ca "Iliesta" a pregatit meciul mult prea defensiv si acuza prezenta pe teren unor jucatori precum Nikolic sau Dananae. Nici Tatarusanu nu a scapat de criticile lui Becali.

"Prima repriza am jucat mai mult pe daruire, nu pe valoare. Am jucat cu doi "inchizatori" si nu am facut combinatii. Eu zic ca Ilie a gresit cand l-a bagat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.