Becali: Ca politician, nu trebuie sa reprezinti pe nimeni. Dan Diaconescu nu candideaza (Video)

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 15:42
3312 citiri
Becali: Ca politician, nu trebuie sa reprezinti pe nimeni. Dan Diaconescu nu candideaza (Video)
Foto: B1TV

Gigi Becali declara ca nu "cerseste" nimic de la PNL, dar este ferm convins sa ii sustina pe Crin Antonscu si Victor Ponta, nu neaparat PNL sau USL.

"Eu nu ma duc sa cersesc la nimeni. Eu sunt asta, am propus ceva. Ei hotarasc daca deschid usa", a declarat luni, Becali, in fata palatului sau din Modrogan.

Patronul Stelei a mai comentat ca PNL e un partid mare, dar el nu il sustine neaparat, ci isi doreste sa intre in acest partid ca sa nu mai aiba niciun fel de problema. "Sa nu le mai fac eu pe toate(...) Intru intr-un program, respect particica mea, nu mai fac eu tot", a dezvaluit el care este viziunea sa.

Intrebat cand i-a venit ideea de a se inscrie in PNL, Gigi Becali a explicat: "Ideea mi-a venit sa intru in PNL atunci cand s-a legat aceasta combinatie politica Antonescu-Ponta(...) Nu neaparat USL ma intereseaza, nu neaparat PNL. Ma intereseaza Antonescu, el e liderul, in el cred".

"Oamenii astia doi imi plac, nu o sa zic niciodata nimic de ei, numai ca daca intru in alta combinatie politica(...) Victor Ponta si Crin Antonescu sunt oamenii pe care ii voi sustine oricand si ii sustin pentru ca e bine pentru Romania", a mai spus Becali.

"Nu ma simt util in Parlamentul European"

Intrebat pe cine va reprezenta el in parlament, PNL sau PNG, Becali a rabufnit: "Tu crezi ca trebuie sa reprezinti pe cineva ca sa fii politician? Nu, tata, ca politician sau conducator trebuie sa faci ceva, nu sa reprezinti pe cineva(...) Degeaba reprezinti, daca esti momaie in parlament".

Europarlamentarul a marturisit ca nu se simte util in Parlamentul European. "E frumos: 'se adopta', 'se adopta', 'se adopta', dupa aia stam la barulet...(...) Nu, tata, vreau sa fiu util. Util sunt in Parlamentul Romaniei", a explicat el

De asemenea, intrebat ce vrea sa faca pentru PNL, el a spus: "Nu vreau sa fac nimic pentru partid".

"Deocamdata", a subliniat Becali amuzat, adaugand: "Pe viitor am sa fac ce spune partidul. Sa imi spuna partidul 'Tu trebuie sa faci asta!'".

Dan Diaconescu, un pacalici care nici nu mai candideaza

Becali a spus ca nu ii e frica sa se bata cu Dan Diaconescu, "pacaliciul ala" si s-a aratat convins ca presedintele PPDD nici macar nu va candida. El a reamintit ca Dan Diaconescu are procese, iar daca ar fi parlamentar, dosarul s-ar transfera de la tribunal la Inalta Curte, iar acolo "nu exista vrajeala, nu le e teama ca e ala sau e altu'".

Becali a mai spus ca lui Dan Diaconescu nu i-ar conveni situatia, pentru ca ar insemna ca dosarele lui nu mai dureaza 3-4 ani, ci, "pac, 2-3 termene" si procesul se incheie, iar lui Dan Diaconescu s-ar teme de asta, cata vreme in dosarul sau sunt si probe.

"Nu va mai ganditi la candidatura sau sa fie demnitar", a conchis Gigi Becali.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Becali PNL, #Becali politician, #Becali Dan Diaconescu , #candidat PNL