Prima regula a nesimtirii. De la Gigi pentru Felix, pe partea economica (Opinii)

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 09:52
8167 citiri
Prima regula a nesimtirii. De la Gigi pentru Felix, pe partea economica (Opinii)

Stiti care e prima regula a nesimtirii? Stii cum poti face orice, cum poti umili pe oricine, cum poti fi nesimtit pana in maduva oaselor si sa nu patesti nimic, cum poti sa-ti bati joc de lege si sa stai bine-mersi? Cum poti fi chiar si un gibon care se maimutareste la TV? Cum poti face ce naiba vrei in tara asta?

Poti? Poti sa spui "Mars fa, zdreanto!" sau "Bai jigodia dracu', nenorocitule!" ori "Esti un prost, un dobitoc si mai esti si urat!" si lumea sa te curteze sa te bage in Parlament?

Poti sa transmiti "Tu si Dan Voiculescu sa-mi .... pe partea economica, cu tot cu Antena 1" si sa te astepti ca lumea sa uite? Apropo de uitat. "Vreau ca Sorin Oancea sa se uite", transmitea usor bolnav vajnicul nostru cioban. Oare cum s-or simti oamenii aia de la Antena 1 acum?

Poti sa te iei de orice minoritate, s-o jignesti, sa spui lucruri murdare, fie ca e vorba de rromi, unguri, homosexuali sau intelectuali ca ultimul grobian care habar n-are de cele mai simple valori nu europene, ci pur si simplu umane?

Poti fi unul care-si bate joc de lege, scapa nevinovat dintr-un schimb de terenuri din care statul a pierdut milioane? Poti sa-ti pui bodyguarzii sa-i joace in picioare pe hotii care ti-au furat masina si sa si scapi dupa ce, prin metode de Dumnezeu stiute, il faci pe unul din ei sa spuna ca da, a fost impuscat in picior, dar s-a bagat singur in portbagaj sa nu mudareasca masina.

Poti sa te cobori atat de jos, ca om si barbat, incat sa zici despre o femeie: "Daca ii spuneam eu, Adriana Saftoiu se dezbraca in 30 de secunde".

Poti sa te apuci sa cumperi orice, de la masini, la constiinte, doar pentru ca esti putred de bogat?

Poti. Trebuie doar sa ai bani si influenta. Atat. Asta e prima regula a nesimtirii. Trebuie sa gasesti unul care sa aiba atat de putin respect pentru bunul simt elementar, pentru ce inseamna igiena publica, incat sa te faca parlamentar. Gigi Becali l-a gasit pe Crin Antonescu.

Mi-e rusine ca, acum 3 ani, m-am gandit foarte serios sa votez cu Crin Antonescu si m-am razgandit doar dupa ceva timp. Nu stiam ca pentru el bunul simt n-are nicio valoare. Nici macar Traian Basescu, cel care a trecut primul peste regulile de obraz si l-a legitimat pe Gigi Becali, iesind la sprit cu el, nu a coborat atat incat sa-l puna pe liste. Crin Antonescu a facut asta si nici macar nu s-a tinut de nas.

Cum poate cineva tolera o asemenea lipsa de bun simt? Destul de bine, din ce vedem.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gigi Becali candidat PNL, #Gigi Becali atacuri Voiculescu , #candidat PNL